Piatok 20. októbra. Meniny má Vendelín

Aegon umožňuje klientom elektronický prístup k poistným zmluvám

Poisťovňa Aegon Slovensko ponúka svojim poistencom novú službu s názvom WebKlient.  WebKlient je užívateľský portál, na ktorom zákazník jednoducho a rýchlo získa všetky aktuálne informácie o svojom poistení v Aegone.  Služba je k dispozícii klientom životného poistenia i poistenia majetku.

Služba WebKlient je dostupná z každého počítača, tabletu alebo smartfónu, ktorý je online. Poisťovňa Aegon postupne doručí každému z klientov unikátny registračný kľúč, na základe ktorého sa prihlási do služby. Distribúcia registračných kľúčov sa uskutoční priebežne a klienti ich dostanú vo výročných listoch k poistným zmluvám. V prípade, ak má zákazník záujem o prednostné vystavenie registračného kľúča, môže o kľúč požiadať okamžite a to telefonicky na čísle Centra služieb zákazníkom 0850 123 466.

Služba WebKlient sa nachádza na stránke http://webklient.aegon.sk/

Medzi základné informácie, ktoré má klient po prihlásení ihneď k dispozícii patrí napr. prehľad o poistnom krytí a poistných sumách. V prípade investičného životného poistenie sa zobrazí prehľad zvolenej investičnej stratégie a hodnoty investované v jednotlivých podielových fondoch.  WebKlient zákazníka navyše upozorní na prípadné nedoplatky na poistnom alebo dôležité dátumy (dátum vzniku/zániku poistenia). Samozrejmou súčasťou sú informácie o pripísaných platbách poistného a hodnote osobného konta. Všetky údaje sa pravidelne aktualizujú a služba je poskytovaná bezplatne.