Streda 20. septembra. Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Allianz – SP odmení verných klientov benefitmi nového vernostného klubu

Členstvo v Allianz Clube prináša zľavy na poistení, zrýchlené vybavenie poistnej udalosti či prednostné vybavenie na pobočke a na Infolinke

Allianz – Slovenská poisťovňa od septembra 2017 oficiálne spustila vernostný Allianz Club. Jeho členom chce priniesť nadštandardné benefity a odmeniť lojalitu svojich klientov. „Na Slovensku máme viac ako dva milióny klientov. Veľmi si vážime ich vernosť a chceli by sme ich touto formou aj odmeniť a oceniť,“ vysvetľuje riaditeľka odboru market manažmentu Allianz – SP Marta Kausichová.

Členovia klubu získajú viaceré výhody ako atraktívne zľavy na poistení, garanciu likvidácie poistnej udalosti do 5 dní, prednostné vybavenie na pobočke či na Infolinke, ale aj uvítací bonus v podobe 25-percentnej zľavy na cestovné poistenie.

Členom Allianz Clubu sa môže stať ktokoľvek, neklient aj klient Allianz – SP, a to prostredníctvom registrácie na webstránke klubu club.allianzsp.sk. Po registrácii prejde člen jednoduchou identifikáciou a systém mu, podľa počtu jeho poistných zmlúv, pridelí bronzovú, striebornú alebo zlatú úroveň členstva a príslušnú sadu benefitov, ktoré môže využívať.