Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

Asseco Slovakia v prvej desiatke úspešných firiem Európy

Ostatné správy 05.06.2009 | 10:17 0 Komentárov

Martin Morávek, člen predstavenstva a CTO Asseco Slovakia (v strede), pri preberaní ocenenia Ruban d´Honneur v rámci prestížneho európskeho projektu European Business Awards 2009, ktoré sa konalo pred pár týždňami v Ríme. Asseco Slovakia sa tak radí medzi prvú desiatku najúspešnejších firiem Európy v kategórii Business roka, a to na základe vynikajúcich hospodárskych výsledkov, dynamického rastu, dobrej reputácie a stabilnej pozície v IT sektore.

European Business Awards je nezávislým projektom vytvoreným za účelom spoznávania a zviditeľňovania výnimočnosti, know-how a inovátorstva v podmienkach európskeho podnikateľského prostredia v súlade so strategickými cieľmi Európskej únie.

Tohtoročný tretí ročník European Business Awards vyzdvihuje a propaguje jednotlivcov a organizácie, ktoré dosiahli vynikajúce výsledky v rôznych oblastiach svojho pôsobenia (od enviromentálnych cez výskumné až po marketingové aktivity), ktoré z nich robia lídrov európskeho rozmeru. Vďaka vysokej kvalite prihlásených spoločností a prísnym hodnotiacim kritériám, tí ktorí získali titul Ruban d´Honneur Recipients, sú považovaní za výnimočné firmy Európy.

Do uvedeného projektu sa môžu zapojiť tak nadnárodné organizácie, ako i firmy strednej veľkosti, či rýchlo rastúce malé spoločnosti zo všetkých sektorov a ľubovoľnej krajiny Európske únie. Jednoznačne je to šanca pre všetkých porovnať sa s najlepšími spoločnosťami Európy.

European Business Awards je podporovaná takými osobnosťami európskej politickej scény, akými sú Emil Constantinescu (bývalý prezident Rumunska), Arnold Rüütel (bývalý president Estónska), Petar Stoyanov (bývalý prezident Bulharska). Z podnikateľskej sféry sú to kapacity ako Isidoro Unda (generálny riaditeľ spoločnosti Atradius), Peter Brabeck-Lethmathe (bývalý generálny riaditeľ spoločnosti Nestlé), či Kevin Meagher (generálny riaditeľ spoločnosti Intamac Systems). Ďalej najvyšší predstavitelia akademickej obce a najvplyvnejších médií Európy vrátane Wall Street Journal Europe, či Milano Finanza.

Poslaním projektu European Business Awards, ktorý bol vytvorený Adrianom Tripom – veľkopodnikateľom a zakladateľom UK National Business Awards, je podporovať, inšpirovať a povzbudzovať spoločnosti členských krajín Európy v znásobovaní ich úspechu.

Viac informácií nájdete na internetovej stránke European Business Awards.