Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

AXA prichádza na trh s programom pravidelného investovania Tempo

Investície 23.06.2009 | 11:10 0 Komentárov

Finančná skupina AXA prichádza na trh s moderným investičným produktom Tempo. Je to program pravidelného investovania do podielových fondov spravovaných investičnou spoločnosťou AXA. Klient môže investovať od 50 € (1 506,30 Sk)€) mesačne, a to minimálne na dobu 5 rokov.

Tempo je moderný investičný produkt, ktorý svojou jednoduchosťou, transparentnosťou a flexibilitou pomáha klientom plniť krátkodobé či dlhodobé ciele. „ Systém zliav a bonusov robí produkt atraktívnymi aj z poplatkového hľadiska. Klientovi umožňuje splatiť vstupný poplatok i postupne, pričom jeho peniaze sú investované hneď od začiatku aj keď vstupný poplatok ešte nie je uhradený v plnej výške , “ povedal Ľubor Vrlák, riaditeľ životného poistenia a investičných fondov AXA ČR a SR.

Klient si na základe svojho cieľa a rizikového profilu zvolí investičný horizont a jeden z troch investičných profilov – defenzívny, agresívny, progresívny. Investičné profily sú vytvorené zo siedmich otvorených podielových fondov spravovaných spoločnosťou AXA. Investičné stratégie jednotlivých profilov sú zložené z rôznych investičných nástrojov (nástroje peňažného trhu, dlhopisy, akcie, komodity, reality), ktorých kombinácia umožňuje klientom využiť celý potenciál finančných trhov. Klient môže investovať od 50 € (1 506,30 Sk)€) mesačne, a to minimálne na dobu 5 rokov.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.