Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

Balance 8 – jednorazové invetičné životné poistenie od AXA

Poistenie 05.05.2009 | 10:40 0 Komentárov

Nový produkt ponúka zaujímavé výnosy a 100% garanciu vkladu.

Finančná skupina AXA prichádza na trh s novým jednorazovým investičným životným poistením Balance 8. Produkt ponúka klientom 100% garanciu vložených finančných prostriedkov emitentom a zároveň príležitosť výhodného zhodnotenia, ktoré závisí na vývoji troch rôznych indexov. Poistná doba je 8 rokov pri minimálnom vklade 2600 € (78 328 Sk).

Balance 8 dáva klientom možnosť investovať finančné prostriedky bezepčne a zároveň dosiahnuť zaujímavé zhodnotenie. “Produkt reaguje na aktuálne potreby klientov. Dosiahnuť zaujímavý výnos a pritom mať vložené prostriedky garantované, je príjemná kombinácia. Ak k tomu pridáme možnosť disponovať s peniazmi aj počas doby, na ktorú sa produkt uzatvára, vzniká atraktívna investičná príležitosť – BALANCE 8 ,“ uviedol Ľubor Vrlák, riaditeľ životného poistenia a investičných fondov finančnej skupiny AXA v ČR a SR.

Zhodnotenie vložených prostriedkov je naviazané na vývoj troch indexov – akciového (25% váha), dlhopisového (25% váha) a komoditného (50% váha). Pri výpočte celkového výnosu pripísaného klientovi na konci 8 ročného investičného obdobia sa vychádza z priemernej hodnoty investície počas doby poistenia..

Minimálne poistné je 2600 € (78 328 Sk). Klienti neplatia žiadne vstupné ani výstupné poplatky a svoje finančné prostriedky môžu vyberať aj v priebehu poistenia. Nemusia sa tak obávať, že by svoje peniaze nemali v prípade potreby k dispozícii.

Vďaka poisteniu Balance 8 získa klient okrem dobrej investičnej príležitosti aj kvalitnú poistnú ochranu. Poisťovňa AXA v prípade smrti úrazom poskytuje plnenie vo výške aktuálnej hodnoty investície navýšenej o 50%. Toto navýšenie môže dosiahnuť až 20 000 € (602 520 Sk).