Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

ČSOB opäť získala prestížne ocenenie Najlepšia banka v obchodovaní na devízovom trhu

Banky 06.01.2010 | 19:44 0 Komentárov

Renomovaný ekonomický časopis Global Finance vyhlásil ČSOB za najlepšiu banku v obchodovaní na devízovom trhu na Slovensku pre rok 2010 (Best Foreign Exchange Provider Award 2010).

Na hodnotení magazínu sa podieľali analytici, manažéri a odborníci na nové technológie. Posudzované boli banky a finančné inštitúcie z 86 krajín a regiónov na základe komplexných kritérií. Tie zahŕňajú objem transakcií, trhový podiel, rozsah pokrytia, kvalitu klientskeho servisu, konkurencieschopnosť cien a inovácie. Rovnaké ocenenie získala aj česká ČSOB, KBC v Belgicku a slovinská NLB, ktorá je tiež súčasťou skupiny KBC Group.

ČSOB počas svojho samostatného pôsobenia od roku 2008 získala toto ocenenie už po druhýkrát.

„Americký dolár prechádzal v uplynulom období mnohými pádmi, na druhej strane meny rozvíjajúcich sa krajín posilňovali. Firmy na celom svete preto hľadajú stabilnú banku, ktorá im pomôže pri devízových operáciách predchádzať výkyvom na trhu a riziku pádu doláru,“ dopĺňa k oceneniu Joseph D. Giarraputo, vydavateľ a prezident časopisu Global Finance.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.