Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

ČSOB otvára ďalšiu pobočku v Modre

Banky 11.02.2009 | 12:28 0 Komentárov

ČSOB banka rozširuje 11. februára 2009 svoju sieť o ďalšiu pobočku − na Dukelskej ulici č. 1 v Modre.

Ide o tretiu pobočku otvorenú v tomto roku (prvé dve boli sprístupnené klientom v Bratislave – Petržalke a v Starej Ľubovni 2. februára 2009). Novým klientom v modranskej pobočke ponúkne ČSOB vedenie balíka služieb Pohoda na obdobie 12 mesiacov zadarmo.

ČSOB banka poskytuje svoje služby celkovo v 94 pobočkách.

ČSOB je jednou z najvýznamnejších finančných skupín pôsobiacich na slovenskom trhu. Klientov obsluhuje prostredníctvom siete vyše 100 obchodných miest. V roku 1999 prešla ČSOB zásadnou zmenou a jej majoritným akcionárom sa stala belgická KBC Bank. KBC Group je jednou z vedúcich finančných skupín v Európe a lídrom na dvoch ťažiskových domácich trhoch, kde pôsobí: v Belgicku a v strednej Európe. Má rozsiahlu sieť privátneho bankovníctva v 8 krajinách západnej Európy . V nedávnej minulosti zrealizovala akvizíciu v Bulharsku, Rumunsku, Srbsku a Rusku. KBC úspešne zavádza bankopoisťovací model zavedený v   Belgicku  v krajinách strednej a východnej Európy. Zamestnáva viac ako 55 000 zamestnancov a obsluhuje 12 miliónov klientov. S trhovou kapitalizáciou 30 miliárd EUR patrí KBC Group medzi najväčšie belgické spoločnosti a vedúce finančné skupiny v Európe.