Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

ČSOB prichádza s novým Sporiacim účtom s prémiou

Banky 07.07.2009 | 10:18 0 Komentárov

Od 6. júla 2009 rozširuje ČSOB ponuku o nový vkladový produkt. ČSOB Sporiaci účet s prémiou spája výhody termínovaného vkladu a sporiaceho účtu. Klientovi poskytuje atraktívne zhodnotenie prostriedkov na dlhšie obdobie, ktoré má v prípade nečakaných udalostí okamžite k dispozícii.

ČSOB Sporiaci účet s prémiou je vhodný na jednorazové umiestnenie prostriedkov vo forme rezervy na neplánované výdavky. Ak nečakaná situácia nenastane, klient na konci roka získa okrem základnej úrokovej sadzby aj prémiovú sadzbu. Celkovo tak môže zhodnotiť svoje voľné finančné prostriedky úrokovou sadzbou vo výške až 2 % p. a. Stačí, ak na začiatku sporenia vloží minimálny vklad vo výške 500 €/16 5970 Sk. Úroková prémia sa klientovi počíta z najnižšieho zostatku na účte v danom kalendárnom roku.

Založenie aj vedenie sporiaceho účtu s prémiou vrátane výpisov poskytuje ČSOB zadarmo, rovnako aj tri výbery za kalendárny štvrťrok. Základná úroková sadzba je vyhlasovaná a bude klientovi pripisovaná štvrťročne.

Viac informácií  nájdete na linke http://www.csob.sk/sporiaci-ucet-s-premiou.aspx
.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.