Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

ČSOB prináša ročný termínovaný vklad s úrokom až do 5,1 % p. a.

Banky 23.10.2009 | 09:37 0 Komentárov

Po sporiacom účte s prémiou prichádza ČSOB s ďalšou výhodnou ponukou sporenia a investovania. Je ňou kombinácia termínovaného vkladu s viazanosťou 12 mesiacov s vybraným investičným produktom. Klient tak môže získať na termínovanom vklade atraktívny úrok až do 5,1 % p. a.

ČSOB zvýhodnenou úrokovou sadzbou odmení tých klientov, ktorí si v termíne od 12. 10. do 31. 12. 2009 založia ČSOB Termínovaný vklad a zároveň investujú časť prostriedkov do vybraného investičného produktu podľa aktuálnej ponuky ČSOB. Do 30. októbra 2009 môžu klienti kombinovať ročný ČSOB Termínovaný vklad so zmiešaným fondom Archipel Portfolio Pro November. Od 2. novembra 2009 klienti môžu investovať do sporiaceho programu ČSOB Invest Garant XXIX., ktorého upisovacie obdobie končí 25. novembra, alebo zaisteným fondom Global Partners ČSOB World Click EUR Plus 5 s upisovacím obdobím do 30. novembra 2009. ČSOB Termínovaný vklad bude možné kombinovať aj s ďalšími vybranými investičnými produktmi podľa pripravovanej decembrovej ponuky.

Konečná úroková sadzba pre kombinovaný termínovaný vklad je stanovená bankou v závislosti od pomeru, v akom klient rozloží svoje prostriedky medzi termínovaný vklad a ďalší spomenutý produkt či produkty. Minimálna výška vkladu pri termínovanom vklade je 500 €/15 063 Sk.

Navyše, klient, ktorý si v čase od 23. 10. do 31. 12. 2009 zriadi alebo obnoví niektorý z investičných a vkladových produktov, bude zaradený do žrebovania v súťaži o TISÍCE EUR. Každý týždeň až do konca roka tak môže jeden z klientov vyhrať 1 000 €/30 126 Sk.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.