Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

ČSOB rozdáva pred Vianocami europrasiatka

EURO 19.12.2008 | 00:12 0 Komentárov

Klienti, ktorí si od 15. decembra 2008 do 16. januára 2009 otvoria vybraný nový termínovaný produkt v domácej mene, majú šancu získať ČSOB Eurobalíček. Ten obsahuje 10 eur v minciach, ktoré sú uložené v pokladničke vo forme prasiatka. Na zisk špeciálneho eurobalíčka stačí, aby si klient otvoril v ČSOB banke termínovaný vklad s viazanosťou 3, 6 a 12 mesiacov alebo sporiaci účet s výpovednou lehotou 7 dní a vložil viac ako tridsaťtisíc korún.

Vložiť svoje peniaze do banky ešte pred koncom roka je najvýhodnejší spôsob, ako zameniť slovenské koruny na eurá. Banka ich totiž automaticky a zadarmo prevedie na novú menu. Čísla účtov pritom ostávajú nezmenené. Klient tiež nemusí meniť žiadne trvalé príkazy či povolenia na inkaso, tie banka rovnako automaticky prevedie na sumy v eurách.  V tejto súvislosti ponúka ČSOB banka pre nových klientov aj balík služieb Pohoda na pol roka zadarmo. Mesačne tak ušetria 66 Sk / 2,19 eur. Táto ponuka platí do 31. 12. 2008. Navyše, do konca roka možno v ČSOB vkladať hotovosť na účty fyzických osôb – občanov v slovenských korunách bez poplatku. Bežný poplatok za túto transakciu je 12 Sk  / 0,40 eur.

Pre kampaň ČSOB Eurobalíček je hlavným reklamným nástrojom rozhlas. ČSOB v rádiospote stavila na výnimočný prejav recitátora Istvána Habodásza. Ten sa stal známym slovenskej verejnosti vďaka relácii Slovensko má talent, ktorej bola ČSOB hlavným partnerom.

Vypočujte si celý spot.