Pondelok 11. decembra. Meniny má Hilda

DATALOCK posilnil riadenie partnerskej siete

Ostatné správy 28.04.2009 | 16:05 0 Komentárov

Spoločnosť DATALOCK a.s. posilňuje svoje pôsobenie v rámci SR. Do pozície riaditeľa partnerskej siete Datalocku bol začiatkom mesiaca vymenovaný Július Rebeťák a od 1.júla 2009 bude na Slovensku zastrešovať túto pozíciu aj pre nové zoskupenie Asseco Solutions, ktoré vzniká zlúčením slovenského Datalocku a českej LCS International.

Július Rebeťák vyštudoval Strojnícko elektrotechnickú fakultu na Vysokej škole dopravy a spojov v Žiline, odbor Priemyslové inžinierstvo. Po skončení školy pôsobil na pozícii zástupcu obchodného riaditeľa v spoločnosti Softip Sever, a.s., kde bol zároveň členom Dozornej rady a od roku 2003 zastával funkciu manažéra oddelenia strategických zákazníkov. V roku 2005 prišiel do Datalocku a svoje bohaté skúsenosti z oblasti informačných technológií využíval pri riadení pobočky Datalock Žilina, s.r.o.. Ako riaditeľ pobočky zastrešoval riešenia Datalocku založené na moderných technológiách v tomto regióne.

Július Rebeťák, riaditeľ partnerskej siete DATALOCK a.s.
„Funkcia riaditeľa partnerskej siete Datalocku je pre mňa veľkou výzvou, no zároveň aj záväzkom voči spoločnosti aj vzhľadom k tomu, že už čoskoro sa sieť rozrastie o partnerské organizácie LCS International. V budúcom období budem čerpať hlavne z mojich skúseností nadobudnutých v organizáciách zameraných na informačné systémy a verím, že práve Asseco Solutions bude aj mojim pričinením naďalej jedným z lídrov na trhu.“

Peter Lang, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva DATALOCK a.s.
„Dlhoročné pôsobenie Júliusa Rebeťáka v manažérskych pozíciách v oblasti IT je pre mňa zárukou úspešného riadenia a posilnenia partnerskej siete Datalocku, ako aj následne partnerskej siete Asseco Solutions na Slovensku. O jeho profesionálnom prístupe som sa presvedčil počas jeho pôsobenia v Datalocku, kde bol zodpovedný za riadenie pobočky v Žilinskom regióne“.