Pondelok 11. decembra. Meniny má Hilda

Fincentrum a TREND ocenili Banku roka 2017

Banky 15.11.2017 | 12:28 0 Komentárov

Týždenník TREND vyhlásil víťazov jubilejného 20. ročníka hodnotenia TREND TOP 2017. Fincentrum je v rámci oceňovania hrdým partnerom kategórie Banka roka. Prvé miesto tento rok získala VÚB banka. Okrem najlepšej banky porota hodnotila aj kategórie Firma roka, Poisťovňa roka a Najväčší platca daní.

Ocenenie TREND TOP sa udeľuje najúspešnejším spoločnostiam na Slovensku, ktoré dosahujú výborné hospodárske výsledky, ziskovosť alebo si dokázali zlepšiť postavenie na trhu. Je to jedinečný projekt, ktorý má ambíciu nezávisle porovnať výsledky a pôsobenie firiem v jednotlivých významných odvetviach na Slovensku. Slávnostný galavečer sa uskutočnil 14. novembra 2017 v budove Slovenskej filharmónie za účasti významných osobností z hospodárskeho a spoločenského prostredia.

Spoločnosť Fincentrum organizuje podobné prestížne ocenenie – Banka roka, v Českej republike. Ako najväčší sprostredkovateľ hypoték je preto prirodzeným partnerom kategórie Banka roka, ktorú organizuje týždenník Trend na Slovensku. Výsledky v tejto kategórii vyhlásil na galavečeri Michal Faltičko, prevádzkový riaditeľ a člen predstavenstva spoločnosti Fincentrum.

Ocenenie Banka roka 2017 získala VÚB banka. Rozhodli o tom jej najlepšie výsledky spomedzi všetkých konkurentov. Po dlhom čase vo vedení sa na druhé miesto zosunula Slovenská sporiteľňa. Tretie miesto si udržala Tatra banka.

TOP poisťovňou sa stala Poisťovňa Slovenskej sporiteľne. K prvému miestu sa dopracovala vďaka trhovému podielu a vysokej rentabilite.

Ako TOP firmu roka ohodnotili už piatykrát po sebe spoločnosť ESET. Vďačí za to najmä neustálemu rastu a posilňovaní pozícií na jej kľúčových trhoch.

V kategórii Daňovník roka sa stala bezkonkurenčnou jednotkou spoločnosť Volkswagen Slovakia, ktorá odvádza štátu najviac peňazí.