Piatok 15. decembra. Meniny má Ivica

MasterCard rozširuje maloobchodný trh v Turecku o novú bezkontaktnú technológiu PayPass

Banky 28.07.2009 | 12:03 0 Komentárov

Carrefour, Akbank a MasterCard spájajú svoje sily, aby mohli priniesť novú technológiu „Tap&Go“ do tureckých obchodov Carrefour.

MasterCard Europe v partnerstve s dvomi najprominentnejšími hráčmi v oblasti maloobchodu a bankovníctva v Turecku predstavili prvú kreditnú a bezkontaktnú kartu „Tap&Go” ™ Axess vo viac ako 170 hypermarketoch a supermarketoch Carrefour v Turecku.

"Bezkontaktná  technológia PayPass je sofistikovaným platobným nástrojom, ktorý skrýva veľký potenciál nielen v oblasti medzinárodného finančného trhu. Vďaka svojim prednostiam umožňuje realizovať platobné transakcie počas niekoľkých sekúnd s vysokou efektivitou pre samotného spotrebiteľa. Túto skutočnosť potvrdzuje aj zavedenie technológie PayPass na Slovensko. Ako prvá prijala túto technológiu VOLKSBANK a ďalej sa bude postupne rozširovať medzi ďalšie bankové subjekty na slovenskom trhu,“ dodáva Milan Laitl, obchodný manažér MasterCard Europe pre Slovensko.

Nový  program karty “Carrefour Axess” v Turecku kombinuje množstvo signifikantných obchodných a zákazníckych benefitov:

• Nový program spája dva v Turecku najúspešnejšie vernostné programy: Multi-obchodnú  schému Axess, ktorá umožňuje majiteľom karty akumulovať hotovostné body pomocou nákupov u viac ako 160 000 obchodníkov; a vlastný Carrefour vernostný program, Carrefour Plus, so zákazníckou základňou cca 2,5 milióna užívateľov.
  • Program vo forme karty MasterCard zahŕňa bezkontaktnú technológiu  PayPass  a stane sa prvým zlúčeným programom  PayPass  prinášajúcim bezhotovostnú platbu v maloobchodnom sektore v Turecku. Viac ako 170 supermarketov Carrefour je vybavených zariadením podporujúcim technológiu Tap&Go™.

,,Význam nášho partnerstva s Akbank a aj so spoločnosťou Carrefour demonštruje a podčiarkuje inovatívny program, ktorý kombinuje tie najlepšie odborné skúsenosti každého partnera. Spoločne sme vytvorili bohatú zákaznícku ponuku prinášajúcu služby a rýchlosť pod kontrolu užívateľa,“  povedal Ozlem Imece, generálny riaditeľ MasterCard Europe pre Juhovýchodnú Európu.

Srdcom programu je rýchlosť a flexibilita. Vďaka ponúkanej možnosti dostať kartu priamo v obchode môžu potenciálni držitelia kariet využiť výhody karty, ktorými sú flexibilita v nákupe vďaka rozšíreným vernostným a splátkovým programom a pre nákupy do 16 EUR doteraz najrýchlejší spôsob platby v Carrefour.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.