Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

MasterCard: Súťažte každý deň s platobnými kartami Maestro o 300 eur

Banky 10.11.2009 | 12:47 0 Komentárov

Spoločnosť MasterCard pripravila pre svojich držiteľov kariet Maestro vianočnú súťaž, ktorá im umožňuje vyhrať v období od 10. novembra do 30. decembra 2009 každý deň 300 EUR. Stačí zaplatiť platobnou kartou Maestro vo výhernom čase, ktorý bude určený náhodným výberom po skončení súťaže.

Výhru získa ten, kto zaplatí kartou Maestro a trafí sa platbou do výherného času. 52 výherných časov bude náhodne stanovených organizátorom súťaže pod dohľadom notára v tvare: deň, mesiac, hodina, minúta. Na každý súťažný deň bude určený práve jeden výherný čas.

Výhercom bude finančná výhra zaslaná na ich bankový účet po skončení súťaže. V prípade, že žiadny z účastníkov neuskutoční platobnú transakciu vo výhernom čase, výhercom sa stáva ten účastník, ktorý sa výhernému času najviac priblíži. V prípade, že sa dátum a čas najbližšej transakcie k výhernému času zhoduje u viacerých účastníkov, vyhráva účastník s vyššou hodnotou transakcie. Každý účastník tejto súťaže môže v tejto súťaži vyhrať len jednu výhru. Výhercovia budú informovaní o výhre zástupcom ich banky, ktorá im kartu vydala, a to písomne, prípadne telefonicky po 22. januári 2010. O podmienkach súťaže sa môžu účastníci dozvedieť z rádia, z tlače a tiež z letákov vo výpisoch svojich bánk. Viac informácií o samotnej súťaži nájdete aj na www.maestro.cz.

„Dôležitým cieľom všetkých kampaní je podporiť platenie platobnými kartami. Načasovali sme teda kampaň na predvianočné obdobie, aby sme podporili tento trend. Používanie platobných kariet z roka na rok rastie.   V období od 1. júla do 30. septembra 2009 európski držitelia kariet realizovali pomocou svojich kariet MasterCard a Maestro viac ako 1,7 miliardy nákupných transakcií, vrátane internetových transakcií .“ hovorí Pavel Javorský, obchodný riaditeľ MasterCard Europe pre Českú republiku.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.