Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

mBank oslavuje druhé narodeniny

Banky 27.11.2009 | 14:24 0 Komentárov

Internetová banka si získala dôveru už takmer 100–tisíc klientov.

On-line banka mBank oslavuje druhý rok pôsobenia na slovenskom trhu. Pri vstupe na trh v závere roka 2007 mala banka v pláne do troch rokov získat 100–tisíc klientov, pricom k tomuto císlu sa blíži už teraz. Služby mBank v súcasnosti využíva viac, ako 95–tisíc klientov, ktorí si otvorili už 165–tisíc úctov.

Banka hodnotí svoje doterajšie pôsobenie na slovenskom trhu ako velmi úspešné a podobne je to aj na susednom ceskom trhu, kam mBank vstupovala v rovnakom case. „Na Slovensko sme priniesli odlišný pohlad na bankovníctvo a dokázali sme, že bankovníctvo sa dá robit aj bez zbytocných poplatkov a otvorene,“ hovorí Marek Duban, generálny riaditel mBank na Slovensku.

mBank v súcasnosti poskytuje široké spektrum produktov od bežných a sporiacich úctov, úverov, kreditných kariet až po hypotéky a podnikatelské úcty.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.