Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

Med Yones prednesie kľúčovú reč na seminári o Rodinnom investovaní v Ženeve, 23.-24. júna, 2009

Investície 04.06.2009 | 11:18 0 Komentárov

MED YONES, renomovaný ekonomický expert, ktorý predpovedal súčasnú svetovú finančnú krízu, prednesie kľúčovú reč na 10. ročníku seminára s názvom Rodinné Investovanie, ktorý sa koná 23. a 24. júna v Ženeve.

Seminár je exkluzívnym fórom pre rodiny vedúce na svetovom trhu. Tohtoročná konferencia sa orientuje na nové investičné prostredie a usporiadanie sveta. Med Yones bude hovoriť o najlepších postupoch v investovaní a stratégiách v novej ekonomike. V čase finančnej krízy, ktorá otriasla svetom,  budú účastníci počuť od svetového experta o novom smerovaní ekonomiky, jeho predpovede a stratégie na finančné zotavenie a ako sa z finančnej krízy poučiť.

Yones tiež načrtne hlavné body výskumnej správy IIM, ktorá hodnotí ekonomickú politiku prezidenta Obamu a poodhalí nové hrozby pre ekonomické sebavedomie Spojených štátov.

Tento seminár má pomôcť investorom preskupiť ich investičné portfóliá a pochopiť meniace sa podmienky vo svete. Aj desať rokov od jeho počiatku zostáva seminár jediným stretnutím významných súkromných investorov (HNWI, VHNWI a UHNWI), ich rodinných príslušníkov a súkromných rodinných podnikov. Udalosť priláka investorov z celého sveta.  Konferencia je bezkonkurenčným stretnutím významnej siete kontaktov a nositeľov myšlienok a diskusným fórom o rodinnom investovaní v súkromnom sektore.

Kto je Med Yones

Med Yones je prezident Medzinárodného Inštitútu Manažmentu (International Institute of Management- skr. IIM), organizácie založenej v USA, ktorá sa venuje prieskumu najlepších praktík v manažmente a tréningovému vzdelávaniu. Je vysoko rešpektovaným znalcom v oblasti ekonomiky a stratégií. Med Yones je uznaný za jedného z mála expertov, ktorý predpovedal súčasnú finančnú a ekonomickú krízu. V roku 2007 včas adresoval výzvu americkému prezidentovi, predsedovi Americkej centrálnej banky a popredným odborníkom americkej ekonomiky. Celosvetovo ho citovali médiá vrátane magazínov Bloomberg, Financial Post, Forbes, Fox News, MarketWatch, Reuters a Wall Street Journal.

Med Yones sa špecializuje na biznis stratégie, riadenie zmien a rozvoj organizácií. Úspešne spolupracoval s rôznymi organizáciami od malých podnikov až po spoločnosti Fortune 500. K jeho významným klientom patria aj Európska komisia, vláda USA, American Express, AT&T.  Pre detailný životopis a publikácie, prosím navštívte: www.medyones.com

O Konferenciách Campden:

Konferencie Campden (Campden Conferences) patria k svetovým lídrom v poskytovaní súkromných konferencií pre významné rodiny vo svete financií a biznisu a ich súkromné podniky. Už vyše desaťročie spájajú rodiny z celej Európy, Spojených štátov, Ázie a Stredného Východu pri stretnutiach v uzavretej spoločnosti pokrývajúcich témy ako rodinný biznis, rodinné podniky a správa majetku. Konferencie Campden poskytujú myšlienkovú platformu pre rodiny s preukázateľným bohatstvom a inšpiráciu od kľúčových expertov cez networking, prípadové štúdie, panelové prezentácie a prieskumy majetkov. Seminár Rodinné Investovanie je exkluzívne diskusné fórum pre rodinné biznisy, privátnych investorov a individuálne subjekty s vysokým obsahom aktív (UHNWI) o diverzifikačných stratégiách ziskov, o ochrane a správe majetku a ďalších súvisiacich témach.