Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

Myslíte si, že 30 000 EUR nič neznamená?

Banky 21.09.2009 | 13:15 0 Komentárov

Najvyššie úroky a bonus navyše od J&T BANKY.

J&T BANKA Bratislava pripravila kolekciu produktov, ktorými sprístupňuje svoje služby širšiemu okruhu záujemcov. Vychádza tým v ústrety záujmu o svoje služby a zároveň očakáva posilnenie stability banky.

,,Po tom, čo sme si od roku 2006 vybudovali silné postavenie medzi TOP klientelou privátneho bankovníctva, chceme sprístupniť naše služby aj ďalším klientom, ktorí podľa nás patria do segmentu privátneho bankovníctva. Pripravili sme teda nové produkty pre fyzické osoby, ale aj podniky, inštitúcie a samosprávy, ktorými stále ostávame v segmente privátneho bankovníctva. “  vysvetlila Monika Céreová, riaditeľka J&T BANKY Bratislava.

Za 30 000,- EUR, ktoré si klient uloží na jeden rok, J&T BANKA Bratislava vyplatí 3,6 % ročne, čo predstavuje najvyššiu úrokovú sadzbu pri porovnateľnej dobe viazanosti na Slovensku. Každý vkladateľ navyše získa luxusný týždňový pobyt pre dve osoby  v niektorom z  Tatranských štvorhviezdičkových Grandhotelov a skipasy na Tatranské lanovky pre dve osoby k tomu.
Ak si klient uloží 30 000,- EUR na dva roky, získa úrok až 4% ročne a dvojnásobný pobyt v Tatrách vrátane skipasov (buď 2 týždne pre dve osoby, alebo 1 týždeň pre 4 osoby).

Za 100 000,- EUR uložených minimálne na 3 mesiace vyplatí J&T BANKA úrok 3% ročne. Klient má k dispozícii privátneho bankára a získava právo využívať servis J&T Concierge. Pri vyšších objemoch vkladov sú sadzby dohodnuté individuálne. Najmä podnikatelia môžu oceniť napríklad voľné letové hodiny lietadiel spoločnosti ABS Jets, či zvýhodnenú možnosť využitia služieb Tatranských grandhotelov pre potreby firmy atď.
Samosprávy sú špecifickou cieľovou skupinou, pre ktorú J&T BANKA tiež pripravila ponuku. Okrem najvyššieho úročenia uložených prostriedkov, je J&T BANKA vďaka možnosti využiť celú infraštruktúru skupiny J&T a jej obchodných partnerov, pripravená mestám a obciam pomôcť aj pri podpore ich potrieb a projektov.

J&T, dostála aj štatútu jedného z najpreferovanejších zamestnávateľov na Slovensku a pri vkladovom účte viazanom na 3 mesiace poskytne zamestnancom úročenie 3% ročne už od vkladu vo výške 5 000 EUR. Okrem toho majú právo využívať služby J&T Concierge a mnoho ďalších výhod.
,,Keďže J&T BANKA Bratislava dosahuje na Slovensku najlepší pomer dosiahnutých výnosov k vynaloženým nákladom, je to dôkazom efektívnosti jej fungovania, vďaka ktorej si potom prirodzene môže dovoliť ponúknuť klientom najvyšší úrok na trhu. Bonusy, navyše získavajú klienti vďaka tomu, že vstupom do J&T BANKY sa stávajú súčasťou skupiny J&T s možnosťou čerpať výhody z toho plynúce ”  vysvetlila Monika Céreová.

J&T BANKA, a. s., je členom skupiny J&T. Zameriava sa na poskytovanie služieb privátneho a investičného bankovníctva. Prvý účet na Slovensku otvorila 6. marca 2006. K 30. 6. 2009 dosiahla zisk po zdanení 9 mil. EUR,  bilančná suma prekročila 742 mil. EUR, voľná likvidita 300 mil. EUR a kapitálová primeranosť prekračuje 11,4%. Okrem J&T BANKY Praha a J&T BANKY Bratislava sú súčasťou skupiny aj J&T BANK Moskva, J&T Bank Switzerland a od roku 2008 aj J&T BANK & TRUST Barbados. Viac na   www.jtfg.com.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.