Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

Najlacnejšie hypotéky ponúka VÚB

Banky 09.11.2009 | 17:54 0 Komentárov

VÚB banka od 9. novembra znižuje úrokové sadzby hypotekárnych úverov pri všetkých typoch fixácie úrokovej sadzby. Flexihypotéku môžu teraz klienti získať už za 4,14% a zvýhodnenú flexihypotéku pre mladých už za 1,14%.

Hypotéky s 5-ročnou fixáciou zlacneli najviac. Rozdiel medzi tou, ktorú bolo možné dostať doteraz a hypotékou dnes je 0,6%. Pri fixáciách na 1 a 10 rokov klesli sadzby o 0,4%.

VÚB banka tak aktuálne ponúka najnižšie sadzby na trhu. „Dosiahli sme najnižšie sadzby za posledné roky. Klientom, ktorí si chcú zabezpečiť výhodné podmienky na dlhšie obdobie, odporúčame, aby uprednostnili 5-ročnú fixáciu.“ uviedla riaditeľka produktového manažmentu VÚB banky Ľubica Foltánová.

Nové sadzby flexihypoték:

Typ úveru

Fix na 1 rok

Fix na 5 rokov

Fix na 10 rokov

Flexihypotéka

od 4,14%

od 4,44 %

od 5,24 %

Flexihypotéka pre mladých

od 1,14%

od 1,44%

od 2,24%

Bezúčelová flexihypotéka

od 4,54%

od 4,84 %

Ku každej flexihypotéke ponúka VÚB banka klientovi možnosť poistiť si úver proti riziku neschopnosti splácania z dôvodu straty zamestnania, dlhodobej práceneschopnosti, trvalej invalidity či smrti. Klient si môže vybrať zo štyroch poistných súborov, ktoré kombinujú jednotlivé riziká.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete. Na Slovensku poskytuje svoje služby prostredníctvom 212 retailových pobočiek, 32 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.