Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

Najvýhodnejšie hypotekárne úvery sú v UniCredit Bank

Banky 10.11.2009 | 12:52 0 Komentárov

Ak porovnáme dostupnú ponuku na slovenskom bankovom trhu, najvýhodnejšie hypotekárne úvery sú v UniCredit Bank.

• Ponuka banky v oblasti hypotekárnych úverov patrí dlhodobo medzi najvýhodnejšie
  • Pri transparentnej úrokovej sadzbe klient môže získať úver od 3,80.% (6 mesačný Euribor k 6. 11. 2009)
  • Banka znížila aj fixované úrokové sadzby, pri jednoročnej fixácii ponúka úvery od 3,99.%

Klienti oceňujú férovosť  a transparentnosť pri stanovení úrokových podmienok svojho úveru a vyhľadávajú UniCredit  Bank, pretože pri úveroch môžu významne ušetriť.

Klientom UniCredit Bank, ktorí mali transparentnú sadzbu počas krízy významne klesli splátky, v mnohých prípadoch aj o niekoľko desiatok EUR.

Je to z dôvodu, že banka sa vzdala práva  v budúcnosti jednostranne meniť úrokovú sadzbu na základe vlastného rozhodnutia.

Až 95% klientov sa rozhodne pre transparentnú sadzbu, kde si vie klient sám priebežne vypočítať a kontrolovať výslednú úrokovú sadzbu svojho úveru. Úroková sadzba sa skladá z pevnej marže banky platnej celé obdobie splatnosti úveru a z aktuálnej medzibankovej sadzby EURIBOR, ktorá sa aktualizuje každých 6 alebo 12 mesiacov.

Férovosť voči klientovi sa odráža aj v možnosti prejsť bez poplatku na fixovanú sadzbu   v prípade zvratu vývoja na trhu. Takýmto sofistikovaným prístupom k rozhodovaniu o vlastnom úvere má klient možnosť najviac ušetriť, pričom pravidlá sú jasné a zrozumiteľné. Klient vie ako má nastavenú transparentnú sadzbu a jej prehodnotenie nie je pre neho žiadnym prekvapením.

Aj pri fixovaných úrokových sadzbách obchodná politika banky sa odvíja od vývoja na medzibankovom trhu. Banka od zajtra (11. 11. 2009) znížila úrokovú sadzbu fixovanú na jeden rok a ponúka úver už od 3,99 %, čo je aktuálne najvýhodnejšia ponuka v tejto kategórii sadzieb na trhu.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.