Pondelok 10. decembra. Meniny má Radúz

Novou šéfkou Fidelity International sa stáva Anne Richards

Investície 30.07.2018 | 11:11 0 Komentárov

Londýn, 27 júl 2018: Spoločnosť Fidelity International oznámila vymenovanie novej CEO. Stáva sa ňou Anne Richards, ktorá v súčasnosti vedie spoločnosť M&G Investments. Do novej funkcie nastúpi Anne Richards v decembri a bude zodpovedať predsedníčke predstavenstva Abigail P. Johnson.

A. Johnson hovorí: “Anne Richards prevezme zodpovednosť za Fidelity International v dôležitom čase, takmer na 50. výročie založenia spoločnosti. Našou ambíciou je zintenzívniť vzťahy s našimi klientmi, presadiť inovácie pri vývoji produktov a pokračovať v rozvoji našich investičných platforiem. Mám plnú dôveru v schopnosti Anne Richards viesť spoločnosť v tejto vzrušujúcej dobe na ceste k ďalšiemu rozvoju a rastu.”

Anne Richards má 26-ročné skúsenosti v oblasti správy aktív. Viac ako dve dekády z toho pôsobila ako analytička, portfólio manažérka a investičná riaditeľka. Pôsobila vo viacerých významných spoločnostiach z odvetvia finančných služieb. Vedie aj expertný panel britského Úradu pre finančné správanie (FCA). Je členkou vedenia americkej organizácie žien vo vedúcich funkciách 2020 Women on Boards, ktorá má za cieľ zvýšiť podiel žien v najvyššom manažmente korporácií.

Anne Richards dodáva: „Je pre mňa vzrušujúcou príležitosťou viesť medzinárodnú spoločnosť, ktorá sa dostáva do ďalšej fázy svojich rastových plánov. Fidelity je uznávanou globálnou značkou s potenciálom stať sa lídrom trhu, pretože investori si budú stále viac uvedomovať narastajúcu potrebu ich vlastnej finančnej bezpečnosti.“

Tagy Fidelity