Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

Novým riaditeľom Divízie Marketingu ČSOB Finančnej skupiny je Róbert Trubač

Banky 15.01.2010 | 09:54 0 Komentárov

Od 1. januára nastúpil na pozíciu riaditeľa Divízie Marketingu ČSOB Finančnej skupiny Róbert Trubač. Bude zodpovedný za riadenie marketingových a komunikačných aktivít, ako aj za tvorbu komunikačnej a marketingovej stratégie ČSOB Finančnej skupiny.

V ČSOB banke pôsobí Róbert Trubač od októbra 2008, pričom bol zodpovedný za projekt na zvýšenie výkonnosti pobočkovej siete. Bohaté pracovné skúsenosti v oblasti bankovníctva a komunikácie získal v Dexia banke Slovensko, a. s., kde od roku 2003 zastával pozíciu vedúceho Oddelenia komunikácie, neskôr riaditeľa Odboru marketingu..Posledné dva roky svojho pôsobenia v tejto spoločnosti bol ako riaditeľ Odboru retailu a marketingu zodpovedný za vytvorenie obchodnej stratégie banky v oblasti retailu a prípravu novej organizačnej štruktúry retailovej distribučnej siete.

Verím, že vysoké zanietenie, entuziazmus a pozitívne myslenie spolu s odbornosťou nám – tímu ČSOB – umožní posúvať našu banku, ako aj celú ČSOB Finančnú skupinu dopredu,“ hovorí Róbert Trubač v súvislosti so svojím nástupom na novú pozíciu.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.