Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

O kvalitne nastavené investície je záujem

Banky 23.04.2009 | 19:16 0 Komentárov

Celá emisia pre SafeProfit sa vypredala v predstihu, aby sme uspokojili mimoriadny záujem klientov, navyšujeme objem. Po tejto informácii už dnes máme ďalšie rezervácie na SafeProfit, Slováci majú záujem moderne a bezpečne zhodnocovať svoje úspory.

UniCredit Bank 9. marca odštartovala ponuku na SafeProfit. Ide o kombináciu vlastností termínovaného vkladu so šancou zarobiť na očakávanom zotavení akciových trhov s vysokou bezpečnosťou.

Sme povzbudení obrovským záujmom, ktorý tento produkt vyvolal. Vypredali sme emisiu v objeme viac ako 20 mil. EUR, ešte pred koncom upisovacieho obdobia. Je vidieť, že  dobre nastavená investícia s možnosťou vysokého zhodnotenia, ktorá je bezpečná, má význam aj v časoch krízy.

SafeProfit je alternatíva pre tých, čo chcú zarobiť viac, ale nechcú riskovať. Vychádza z potrieb klientov a zároveň odráža súčasné podmienky. Je postavená na princípe lacno kúpiť, keď sú ceny akcií nízke a výhodne predať, keď sú ceny vysoké.

Namodelovaný produkt SafeProfit je termínovaný vklad so štruktúrovaným výnosom. Ponúka potenciál na vysoké zhodnotenie až do 20,2 % za 3 roky a garanciu na bezpečnosť so 100 % návratnosťou celej vloženej investície. Navyše je vklad chránený Fondom ochrany vkladov, a teda štátom. Pripojili sme aj ďalšie atribúty, dôležité pre dnešného investora, ako je dostupnosť k peniazom pre prípad potreby. Minimálna výška investície je už od 500 EUR, čo znamená, že ide o produkt prístupný širokej verejnosti.

Vďaka svojej skladbe a sofistikovanému nastaveniu meraní hodnôt ponúka SafeProfit skvelú možnosť zarobiť na očakávanom zotavení sa akciových trhov. Podkladové aktívum je rozložené medzi akciové indexy – európsky DJ EURO Stoxx 50, americký S&P 500 a austrálsky S&P/ASX 200.

SafeProfit a jeho vlastnosti

Bez vstupného poplatku

Investícia bez akýchkoľvek vstupných poplatkov, ktoré sú pri mnohých iných investičných produktoch samozrejmosťou.

100 % návratnosť celej investície

Garantujeme návratnosť vkladu v plnej miere. Po ukončení doby viazanosti vyplatíme 100 % istiny a navyše garantovaný výnos  0,9 % ročne.

Garantovaný výnos

Garantovaný výnos teda predstavuje úrok 0,9 % ročne, ktorý je zárukou zárobku a odrazovým mostíkom k možnému podstatne vyššiemu zhodnoteniu peňazí.

Možnosť zhodnotenia až 20,2 % za 3 roky

Výnosy môžu so SafeProfitom naozaj výrazne a reálne rásť.

Dostupnosť k peniazom kedykoľvek

V prípade potreby je možné využiť mimoriadne zvýhodnený úver až na 90 % hodnoty vkladu, maximálne do výšky 10.000 EUR.

Chránené Fondom ochrany vkladov

Na rozdiel od iných investičných príležitostí so SafeProfitom je v súčasnosti vklad chránený aj Fondom ochrany vkladov, a teda aj štátom

Limitované upisovacie obdobie

SafeProfit je možné zakúpiť do 30. 4. 2009. Môže sa však stať, že sa vypredá skôr. Obdobie viazanosti vkladu je od 4. 5. 2009 do 9. 5. 2012 vrátane, čiže 3 roky a 5 dní.