Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

OBJAV roka 2008 – výsledky hlasovania odbornej poroty

Ako súčasť súťaže finančných produktov Zlatá minca sa už po tretí raz realizuje kategória OBJAV roka. Jej cieľom je informovať o inovatívnych a jedinečných produktoch na slovenskom finančnom trhu.

Každý produkt môže byť za dobu svojej existencie nominovaný iba raz – za rok, v ktorom bol uvedený na trh. Do OBJAVU roka 2008 tak mohli finančné subjekty nominovať jeden produkt uvedený na trh v rozmedzí január – december 2008.

O poradí rozhodovali do 17. septembra členovia odbornej poroty. Každý člen poroty vyberal v každej kategórii tri najlepšie produkty – prvý dostal 3 body, druhý 2, tretí 1 bod. Na rozdiel od štandardných kategórií Zlatej mince sa neudeľuje prvé, druhé a tretie miesto. Tri produkty získali bez uvedenia poradia ocenenie OBJAV roka.

Ocenené produkty OBJAV roka 2008:

BusinessNet a BusinessNet Professional – UniCredit Bank Slovakia

Celoročné cestovné poistenie ONLINE – Union Poisťovňa

KASKO Total – Allianz Slovenská poisťovňa

„Spoločnosti UniCredit Bank Slovakia a Allianz Slovenská poisťovňa sa kategórie OBJAV roka zúčastnili v jeho trojročnej histórii prvý raz“ hovorí Jiří Ščobák, konateľ spoločnosti Media Project Agency, ktorá súťaž organizuje.

„Poisťovňa Union sa zúčastňuje každoročne. Za rok 2006 obdržala ocenenie za produkt Prvé cestovné a horské poistenie cez SMS.“ „Cítime záujem poskytovateľov finančných produktov prichádzať na trh s novými produktami. Mnohé z nich klientom prinášajú významnú pridanú hodnotu, pri iných je to produkt presne ušitý na mieru istej skupine klientov. Zlatú mincu podporujeme už po tretíkrát práve pre podporu inovácií na finančnom trhu“, hodnotí Jaroslav Vonkomer, člen predstavenstva generálneho partnera súťaže, spoločnosti OVB Allfinanz Slovensko.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.