Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

OVB vstupuje do druhého pololetí s optimismem

OVB Holding a jeho evropské dceřiné společnosti se i nadále zaměřují na další růst. Po provedení současných personálních změn vstupuje holding do druhého pololetí s optimismem.

Pavel Uzel, předseda představenstva OVB v České republice, včera po vzájemné dohodě s představenstvem OVB Holding AG odstoupil ze své pozice. Odstoupení Pavla Uzla nikterak nesouvisí s odvoláním Michaela Frahnerta z vedení holdingu OVB. Pavel Uzel se nyní zaměří na nové pracovní aktivity. V pražské centrále OVB Allfinanz působil od konce roku 2007.

Úkoly Pavla Uzla převezmou s okamžitou platností společně Detlef Müller, doposud vedoucí rozvoje prodeje v Německu a dlouholetý zaměstnanec OVB, a členka představenstva OVB Allfinanz Vladimíra Martincová.

„Aktuální personální změny se v OVB setkaly s pozitivní odezvou,“ říká Oskar Heitz, člen představenstva OVB Holding. „Právě externí spolupracovníci, kteří v úspěchu naší společnosti hrají rozhodující roli, jmenování obou profesionálů vítají. Obzvláště Wilfried Kempchen (38 let v OVB), který nyní jako nový člen představenstva OVB Holding zodpovědný za zahraniční aktivity, je v očích spolupracovníků a poradců OVB zárukou stability a úspěchu.

OVB považuje za pozitivní, že došlo k viditelné pozitivní změně trendu poptávky po finančních produktech, která přichází po jejím útlumu v prvním pololetí. „Ekonomická situace se v evropských zemích výrazně zlepšuje,“ tvrdí Heitz. „Poptávka, především v oblasti klasických pojistných produktů, se pomalu zvyšuje.“

OVB Holding stejně  jako její evropské dceřiné společnosti jsou připraveny tak, aby mohly na toto oživení včas reagovat a úspěšně působit na trhu. Na dosavadní obchodní strategii, jak na úrovni holdingu, tak v evropských dceřiných společnostech se nic nemění.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.