Stvrtok 19. októbra. Meniny má Kristián

Poisťovňa Poštovej banky má nového šéfa

Poistenie 15.10.2014 | 15:46 0 Komentárov

Novým generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva Poisťovne Poštovej banky sa stal Peter Brudňák.

Na prácu v Poisťovni Poštovej banky sa naozaj teším. Má obrovský potenciál na ďalší rozvoj a rast. Unikátna predajná sieť jej umožňuje byť svojim klientom naozaj najbližšie a flexibilne tak reagovať na ich potreby,“ hovorí Peter Brudňák, generálny riaditeľ Poisťovne Poštovej banky.

Peter Brudňák má v oblasti poisťovníctva bohaté skúsenosti a pohybuje sa v nej už takmer 15 rokov. Pred nástupom na pozíciu generálneho riaditeľa Poisťovne Poštovej banky zastával pozíciu predsedu predstavenstva ZFP Akademie ČR a SR, ZFP INVESTMENTS, kde mal na starosti činnosť maklérskej spoločnosti v Českej a Slovenskej republike. Takmer 9 rokov pôsobil v spoločnosti AEGON, najskôr ako jej generálny riaditeľ pre Česko a Slovensko, neskôr postúpil na pozíciu prezidenta spoločnosti AEGON-CNOOC Čína a Aegon Hongkong. V rokoch 2001 až 2003 pracoval ako generálny riaditeľ Uniqua poisťovne. Svoju profesijnú kariéru začal v spoločnosti Coca Cola.

peter-brudnak

Peter Brudňák