Pondelok 25. septembra. Meniny má Vladislav

Poštová banka vyhlásila súťaž o hypotéku na tri roky zadarmo

Poštová banka spustila facebookovú kampaň – Prefinancuj svoju starú drahú hypotéku. V nej odmení víťazov úverom na bývanie s 0-percentným úrokom na tri roky.

Pointou hry je zbieranie lajkov na facebooku. Súťaž prebehne v troch týždňových kolách. Súťažiaci budú mať sedem dní na to, aby k svojmu komentáru získali čo najviac likeov od svojich priateľov na Facebooku. V každom kole traja najúspešnejší vyhrajú úver na bývanie na tri roky zadarmo. Okrem nulového úroku im banka prefinancuje aj poplatok za predčasné splatenie úveru v inej banke.

Začiatkom apríla predstavila Poštová banka úver Užitočné bývanie so službou Úspora, vďaka ktorej vedia klienti s pomocou úspor od rodiny či priateľov dosiahnuť úrok už 0,725 %.

Úver na bývanie so službou Úspora je v našich končinách stále skôr novinkou. Na Úver na bývanie môže byť naviazaných až päť sporiacich účtov piatich rôznych majiteľov. Tí vďaka svojim úsporám môžu znížiť majiteľovi úveru úrokovú sadzbu na bezkonkurenčnú úroveň na trhu – až 0,725 percenta. Pritom majú blízki svoje úspory kedykoľvek k dispozícii.

Aktuálne prebieha na hypotekárnu ponuku nadlinková kampaň a súťaž na sociálnej sieti je jej doplnok. „Chceme, aby si ľudia na vlastnej koži vyskúšali princíp nášho Úveru na bývanie. Čím väčšia podpora svojich blízkych, tým nižší úrok,“ vysvetľuje Lýdia Žáčková, hovorkyňa Poštovej banky.