Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

Pre bezpečné a výhodné zhodnotenie peňazí

Banky 22.05.2009 | 14:18 0 Komentárov

Pre klientov ktorí hľadajú výhodnejšie zhodnotenie financií ako na bežnom účte prináša UniCredit Bank jarné depozitné produkty.

Klienti preferujúci dlhodobejšie zhodnotenie voľných finančných prostriedkov majú možnosť využiť termínované vklady na  13, 18 a 24 mesiacov so sadzbami, ktoré patria medzi najvýhodnejšie na trhu. Klienti tak môžu za obdobie 2 rokov efektívne zhodnotiť svoje voľné prostriedky úrokom až vo výške 2,8 % p. a.

Klienti preferujúci krátkodobé, ale atraktívne zhodnotenie svojich investícií ocenia výhody, ktoré im ponúka nový sporiaci účet Effective. Ide o sporiaci účet s 2 mesačnou výpovednou lehotou a aktuálnou úrokovou sadzbou vo výške 1,3 % p. a., ktorý ponúka v jednom produkte viacero výhod. Výhodou tohto účtu je možnosť vkladať prostriedky na účet kedykoľvek hotovostnou aj bezhotovostnou formou a tak si pravidelne sporiť. Účet je aktívne prístupný aj cez Online banking, čo umožňuje klientom flexibilne a samostatne disponovať so svojimi vkladmi.