Stvrtok 19. októbra. Meniny má Kristián

Prvá Venture Capital & Private Equity konferencia v Bratislave

Investície 31.05.2017 | 12:37 0 Komentárov

Po niekoľkých úspešných konferenciách vo viacerých mestách Európy prichádza 0100 Conferences aj do Bratislavy. Prvá konferencia na tému Venture Capital (VC) a Private Equity (PE) v Bratislave sa  uskutoční  15. júna 2017 v hoteli Radisson Blu Carlton. Konferencie sa zúčastní viac ako 200 ľudí, a to najmä senior manažéri, rodinné investičné subjekty, angel investori, VC a PE fondy, a rôzni limited partneri.

Silné zastúpenie kľúčových hráčov v oblasti VC a PE, ktorí sa ako spíkri podelia o svoje skúsenosti v ôsmych rôznych paneloch na témy ako Venture Capital na Slovensku, LPs v strednej Európe, Private equity na Slovensku či Deal sourcing, je zárukou relevantných a aktuálnych informácií o trendoch v investovaní na Slovensku, v Českej republike a okolitých krajinách.

Medzi viac ako 30 spíkrami vystúpia:

• Andrej Kiska, Partner @Credo Ventures
  • Dan Lupu, Partner @Earlybird
  • Patric Gresko, Head of Division – Innovation and Technology Investments @ European Investment Fund
  • Jan Tauber, Managing Partner @Genesis Capital
  • Michael Schuster, Managing Partner @Speedinvest
  • Ivan Stefunko, Managing Partner @Neulogy Ventures
  • Roman Cmelik, Managing Partner @Limerock Fund Manager
  • Peter Irikovsky, Managing Partner @LRJ Capital
  • Sashko Despotovski, Managing Director @ Hinna Park Capital
  • Karol Gogolak, Partner @G4 Investments
  • Péter Oszkó Founder & Managing Partner @ OXO Group
  • Martin Chocholacek, Investment Director @ Enterprise Investors
  • Laszlo Czirjak, Co-Founder & Managing Partner @ iEurope Capital

…a mnoho ďalších, ktorých kompletný zoznam nájdete tu.

Pridanou hodnotou konferencie je najmä možnosť osobne sa stretnúť s najvýraznejšími limited partnermi, VC a PE firmami a poskytovateľmi služieb, ktorí dokážu posunúť investovanie dopredu. “Zaujímavé je, a to som vôbec nečakal, že som si tu dohodol dve potenciálne transakcie,” povedal o konferencii vo Viedni Ulrich Eilers z DB Private Equity.

Ak si nechcete nechať ujsť príležitosť osobne sa stretnúť a networkovať s výnimočnými ľuďmi z oblasti Venture Capital a Private Equity, registrujte sa na tomto linku.

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte priamo organizátorku konferencie na michaela@0100conferences.com.

O 0100 Conferences

0100 Conferences je popredným organizátorom Private Equity & Venture Capital konferencií určených hráčom z rôznych regiónov s globálnym významom. Každá konferencia hostí viac ako 200 senior účastníkov akými sú general partneri, private equity/ venture capital fondy, rovnako ako limited partnerov – family offices, top investorov, business angels, penzijné fondy a poisťovne a korporácie.