Pondelok 11. decembra. Meniny má Hilda

S modrým pzp ušetríte!

Poistenie 29.10.2009 | 17:05 0 Komentárov

Allianz – SP sa o motoristov stará nadštandardne aj v čase finančnej krízy.

Allianz – Slovenská  poisťovňa aj v budúcom roku plánuje zachovať súčasnú úroveň cien povinného zmluvného poistenia (PZP) a pre motoristov pripravila výnimočnú jesennú ponuku. K „modrému PZP“ ponúka motoristom množstvo výhod, zliav a benefitov. Medzi najatraktívnejšie benefity patrí Autokarta Allianz, pripoistenie nezamestnanosti zadarmo, rodinná zľava, poistenie prívesného vozíka zadarmo a 30-percentná zľava na poistenie Môj domov a Komplexné poistenie malých podnikateľov.

Autokarta Allianz  je exkluzívnym benefitom k povinnému zmluvnému poisteniu v Allianz – Slovenskej poisťovni. Karta ponúka lacnejšie tankovanie na všetkých čerpacích staniciach na Slovensku, šetrenie na povinné zmluvné poistenie, štartovací a ročný finančný benefit, 45-dňové bezúročné obdobie a možnosť poistenia schopnosti splácať úver.

Ďalší bonus, ktorý Allianz – SP ponúka každému klientovi, ktorý si počas tohtoročnej kampane na povinné zmluvné poistenie uzatvorí novú zmluvu, je  pripoistenie nezamestnanosti na jeden rok zadarmo„Sme presvedčení, že tento benefit je dnes veľmi zaujímavý, pretože rast nezamestnanosti očakávame aj v roku 2010“, hovorí člen predstavenstva Allianz – SP Miroslav Kočan. Pripoistenie je určené fyzickým osobám, ktoré sú v pracovnom pomere na dobu neurčitú. Poistným plnením je 50 percent z ročného poistného na PZP.

K povinnému zmluvnému poisteniu ponúka Allianz – SP aj tento rok rodinný autobalík. Je určený pre verných klientov a ich rodinných príslušníkov, ktorí majú v domácnosti minimálne dve osobné motorové vozidlá alebo malé nákladné automobily. Klientom ho poisťovňa ponúka ako formu vernostnej zľavy priznávanej výlučne za aktívne zmluvy PZP. V rámci rodinného autobalíka klient získava 33-percentnú rodinnú zľavu na druhé a ďalšie vozidlá v domácnosti.

Tohtoročnou novinkou pre motoristov je aj vstupný bonus na nové poistenie domácnosti a poistenie budovy vo výške 30 percent v rámci produktu Môj domov. Pre podnikateľov pripravila Allianz – SP 30-percentnú zľavu na  komplexné poistenie malých podnikateľov.

Už niekoľko rokov je pre motoristov, ktorí majú uzatvorené PZP svojho osobného alebo malého nákladného automobilu v Allianz – SP  poistenie prívesného vozíka zadarmo.

Medzi ďalšie výhody a benefity Modrého PZP patrí zľava za bezškodový priebeh až do výšky 60 percent pre vybrané kategórie vozidiel, vernostná zľavy do výšky 10 percent a zľava za spoluúčasť do 15 percent, ak sa pre ňu klient rozhodne. Uzatvorením zmluvy cez internet alebo telefón môže získať ďalšiu zľavu 7 percent a zvýhodnená je aj ročná platba, pričom samozrejmosťou je možnosť polročných či štvrťročných splátok. Allianz – SP ponúka atraktívny bonusový systém pre vybrané kategórie vozidiel a kvalitné asistenčné služby spoločnosti Mondial Assistance nielen pri nehode, ale i pri poruche vozidla.

Allianz – SP je tradičným a spoľahlivým poskytovateľom povinného zmluvného poistenia a služieb s ním spojených s najväčším trhovým podielom. Modré povinné zmluvné poistenie už niekoľko rokov počíta podľa tzv. Modrej kalkulačky. Tá vo výpočte zohľadňuje kritériá motorového vozidla (objem motora, výkon, rok výroby, druh vozidla…) i kritériá samotného používateľa (vek, povolanie, počet najazdených kilometrov za rok, počet používateľov vozidla…). Modré PZP ponúka tri balíčky –  Basic, Standard a Optimal. Motorista si tak môže vybrať podľa ceny, rozsahu krytých rizík a limitov poistného plnenia, a to:

• 2 500 000 eur (75 315 000 korún) na náhradu škôd na zdraví a nákladov pri usmrtení a 664 000 eur (20 003 664 korún) na náhradu vecných škôd a ušlého zisku,
  • 3 800 000 eur (114 478 800 korún) na náhradu škôd na zdraví a nákladov pri usmrtení a 3 800 000 eur (114 478 800 korún) na náhradu vecných škôd a ušlého zisku,

Povinné zmluvné poistenie v Allianz – Slovenskej poisťovni zabezpečí  rýchlu a korektnú likvidáciu poistných udalostí. Poistnú udalosť je možné nahlásiť aj telefonicky na infolinke 0850 122 222, 0902 122 222 alebo 0917 122 222 alebo cez internet na  www.allianzsp.sk , kde je formulár s návodom na vyplnenie a všetky potrebné kontakty.

Bližšie informácie o povinnom zmluvnom poistení a ďalších benefitoch k PZP je možné získať priamo na webstránke  www.allianzsp.sk/pzp alebo na bezplatnej infolinke 0800 122 222.

Príklady cien Modrého PZP pre top 10 najpredávanejších značiek na trhu (2008) prepočítané na bežného klienta Allianz – Slovenskej poisťovne:

Motorové  vozidlo Ročné  poistné
Citroen C3, 1398  cm3, 50 kW 114 €
Ford Fiesta, 1250  cm3, 44 kW 89 €
Kia Cee´d, 1591  cm3, 93 kW 114 €
Opel Corsa, 1229  cm3, 59 kW 89 €
Peugeot 206, 1124  cm3, 44 kW 80 €
Renault Thalia, 1149  cm3, 55 kW 80 €
Suzuki SX4, 1490 cm3, 82 kW 114 €
Škoda Fabia 2, 1198 cm3, 44 kW 80 €
Toyota Yaris, 998  cm3, 51 kW 80 €
VW Golf, 1390  cm3, 55 kW 98 €

AUTOKARTA ALLIANZ JE UŽ NA SVETE!

Allianz – Slovenská poisťovňa pripravila pre motoristov výnimočnú jesennú ponuku. K povinnému zmluvnému poisteniu motorista môže získať na slovenskom poistnom trhu jedinečnú Autokartu Allianz a pripoistenie nezamestnanosti zadarmo!

Autokarta Allianz je exkluzívnym benefitom k povinnému zmluvnému poisteniu v Allianz – Slovenskej poisťovni. Je to bonusová kreditná karta, s ktorou môže klient tankovať lacnejšie na všetkých čerpacích staniciach na Slovensku. Pri každej platbe za pohonné hmoty Autokartou Allianz klient ušetrí tri percentá.

Okrem toho si klient s Autokartou Allianz šetrí na povinné zmluvné poistenie v nasledujúcom roku:

• Za každý nákup zaplatený Autokartou Allianz cez platobný terminál kdekoľvek inde okrem čerpacích staníc (napríklad za potraviny, elektroniku, ošatenie a podobne) sa klientovi pripíše 1 percento na šetriaci účet.
  • Pri prvom použití Autokarty Allianz získava jej majiteľ vstupný bonus 7 eur, ďalších 7 eur môže získavať pravidelne ako ročný bonus za obraty minimálne 300 eur ročne.
  • Tieto bonusy sa budú celý rok zbierať na šetriacom účte. Keď si klient obnoví povinné zmluvné poistenie v Allianz – Slovenskej poisťovni, nazbierané bonusy sa klientovi pripíšu na Autokartu Allianz.

Zaujímavé je množstvo služieb spojených s kartou, ktoré sú poskytované zadarmo. Ide o vydanie a aktiváciu karty, pohyb na účte, bezhotovostnú platbu kartou, vyhotovenie a zaslanie výpisu, ale i zmena PIN kódu prostredníctvom bankomatu.

Autokarta Allianz ponúka:

• lacnejšie tankovanie na všetkých čerpacích staniciach na Slovensku,
  • šetrenie na povinné zmluvné poistenie,
  • štartovací a ročný benefit,
  • 45-dňové bezúročné obdobie,
  • možnosť poistenia schopnosti splácať úver

Pripoistenie nezamestnanosti k PZP zadarmo

Ďalší bonus, ktorý Allianz – SP ponúka každému klientovi, ktorý si počas tohtoročnej kampane na povinné zmluvné poistenie uzatvorí novú zmluvu, je pripoistenie nezamestnanosti na jeden rok zadarmo. Pripoistenie je určené fyzickým osobám, ktoré sú v pracovnom pomere na dobu neurčitú. Poistným plnením je 50 percent z ročného poistného na PZP. Ako povedal Miroslav Kočan, člen predstavenstva Allianz – SP: „Sme presvedčení, že tento benefit je dnes veľmi zaujímavý, pretože rast nezamestnanosti očakávame aj v roku 2010.“

Autokartu Allianz a pripoistenie nezamestnanosti k PZP je možné získať len k povinnému zmluvnému poisteniu z Allianz – Slovenskej poisťovne. Bližšie informácie o poistení a ďalších benefitoch nájdete priamo na webstránke www.allianzsp.sk/pzp alebo na bezplatnej infolinke 0800 122 222.

RODINA S POISTENÍM UŠETRÍ

K povinnému zmluvnému poisteniu (PZP) ponúka Allianz – SP aj tento rok rodinný autobalík a ďalšiu zľavu na poistenie domácnosti a nehnuteľnosti Môj domov.

Rodinný autobalík je určený pre verných klientov a ich rodinných príslušníkov, ktorí majú v domácnosti minimálne dve osobné motorové vozidlá alebo malé nákladné automobily. Klientom ho poisťovňa ponúka ako formu vernostnej zľavy priznávanej výlučne za aktívne zmluvy PZP. V rámci rodinného autobalíka klient získava 33-percentnú rodinnú zľavu na druhé a ďalšie vozidlá v domácnosti.

Tohtoročnou novinkou je vstupný bonus na nové poistenie domácnosti a poistenie budovy   vo výške 30 percent v rámci produktu Môj domov. Získajú ho všetci klienti, ktorí si uzatvoria novú zmluvu PZP, resp. zaplatia existujúce povinné zmluvné poistenie s výročným dňom v období od 1. novembra 2009 do 31. januára 2010.

Produkt Môj domov predstavuje ideálnu kombináciu doterajšieho poistenia domácnosti a poistenia budovy. Nová filozofia produktu vychádza z predpokladu, že klient sám najlepšie pozná, ktoré riziká ohrozujú jeho domov, a preto mu umožní poistiť sa podľa vlastných predstáv. Výhodou je, že jednou poistnou zmluvou si klient poistí domácnosť, nehnuteľnosť a zodpovednosť za škodu. Zároveň si môže pripoistiť sklo a uzatvoriť poistenie Privát Plus, ktoré zabezpečí ochranu poisteného v prípade, že nastane napr. technická havária, zablokovanie dverí a pod.

S povinným zmluvným poistením získajú klienti v Allianz – SP aj:

• vernostnú zľavu až do výšky 10 %,
  • zľavu až do výšky 15 %, ak sa klient rozhodne pre spoluúčasť,
  • zmluvnú zľavu do výšky 5%,
  • ďalšiu zľavu, ak si uzatvoria povinné zmluvné poistenie prostredníctvom internetu alebo infolinky,
  • zvýhodnenie pri ročnej platbe,
  • atraktívny bonusový systém pre vybrané kategórie vozidiel so zľavou za bezškodový priebeh až do 60 percent.

FLOTILOVÉ POISTENIE JE PRE FIRMY VÝHODNEJŠIE

Pre živnostníkov a firmy, ktoré prevádzkujú motorové vozidlá, ponúka Allianz – Slovenská poisťovňa možnosť uzatvorenia výhodného flotilového povinného zmluvného poistenia (PZP). Navyše ponúka podnikateľom atraktívnu 30-percentnú zľavu na novouzatvorené komplexné poistenie malých podnikateľov.

Ponuka pre nového klienta vo flotilovom poistení sa vždy posudzuje individuálne, pre každého klienta zvlášť. Pri stanovení výšky poistného je rozhodujúci počet a typ vozidiel, spôsob ich používania (napr. preprava tovaru, obchodný cestujúci, pracovne stroje používané sezónne a pod.) a typ prevádzky ( napr. nebezpečný náklad, taxi služba, vozidlo s právom prednosti v jazde a pod.). Na základe posúdenia týchto kritérií sa stanoví  konečná výška poistného. Pri súčasných klientoch je rozhodujúcim kritériom škodový priebeh. Od neho závisí úprava poistného pre nasledujúce poistné obdobie.

Hlavnou výhodou flotilového poistenia je jednoduchá administratíva, a to najmä:

• možnosť prihlasovania nových vozidiel do flotily elektronicky, pričom dohodnuté podmienky platia automaticky aj pre ďalšie vozidla
  • vyradenie vozidla z flotily je tiež možné elektronicky
  • úhrada poistného za všetky vozidlá jednou faktúrou
  • jednotný výročný deň všetkých vozidiel vo flotile
  • jedna kontaktná osoba zabezpečujúca správu flotily (zaraďovanie a vyraďovanie vozidiel, zasielanie faktúr a pod.)

Tohtoročnou novinkou je 30-percentná zľava na produkt Komplexné poistenie malých podnikateľov. Získajú ho všetci klienti, ktorí včas uhradia PZP (nové aj existujúce), splatné od 1. novembra 2009 do 31. januára 2010.  Komplexné poistenie malých podnikateľov

– je jednoduché poistné riešenie zohľadňujúce komplexné potreby podnikania. V rámci produktu Komplexné poistenie malých podnikateľov je v jednej poistnej zmluve až šesť druhov poistenia, ktoré si môže podnikateľ uzatvoriť v troch rozdielnych moduloch poistného krytia. Jednotlivé moduly sú navrhnuté tak, aby zohľadňovali najčastejšie požiadavky klientov.

Šesť druhov poistenia

• Poistenie budov
  • Poistenie hnuteľných vecí
  • Poistenie majetkového prerušenia prevádzky
  • Poistenie strojov a elektroniky
  • Poistenie nákladu
  • Poistenie zodpovednosti za škodu

Tri moduly poistenia

• Basic
  • Standard
  • Optimal

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.