Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

SBA sa rozrástla o ďalšieho člena

Banky 08.12.2009 | 10:06 0 Komentárov

Zhromaždenie členov Slovenskej bankovej asociácie (SBA) prijalo na svojom minulotýždňovom zasadaní Oberbank AG, pobočku zahraničnej banky v Slovenskej republike, za svojho riadneho člena. Oberbank AG sa tak stala 26-ym členom SBA.

Z 26 členov Slovenskej bankovej asociácia je 24 inštitúcií, ktoré majú bankovú licenciu a vykonávajú činnosť na území Slovenskej republiky. „V súčasnosti Slovenská banková asociácia zastupuje takmer všetky bankové subjekty pôsobiace na území Slovenska,“ uviedol Ladislav Unčovský, výkonný riaditeľ SBA.

Rakúska Oberbank AG ponúka komplexné bankové služby pre malé a stredné podniky a súkromnú klientelu. Banka vykonáva svoju činnosť na území Slovenska od apríla 2009. Okrem Rakúska a Slovenska Oberbank AG pôsobí aj v Nemecku, v  Česku a v Maďarsku

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.