Piatok 18. októbra. Meniny má Lukáš

Sieť interného makléra Aegon Partner sa stáva súčasťou spoločnosti Finanzpartner

Spoločnosť Finanzpartner preberá obchodné aktivity siete Aegon Partner a bude v nich pokračovať pod vlastnou značkou.

Ako uvádza Branislav Buštík, obchodný riaditeľ NN/AEGON SR: „So spoločnosťou Finanzpartner sme našli obrovský hodnotový prienik, čo sa týka kultúry obchodovania, vysokých nárokov na kvalitu produkcie a poskytovaný klientský servis. Naše firemné kultúry sú si takisto veľmi podobné snahou o spoluprácu založenú na vzájomnej dôvere a otvorenej komunikácii. Spolupracovníci siete Aegon Partner získajú vstupom do spoločnosti Finanzpartner viacero zaujímavých výhod. Spomeniem napríklad prístup k špičkovým informačným systémom či online digitálnym službám.“

„Spoločnosť Finanzpartner má ambíciu rásť – čo sa týka počtu klientov i spolupracovníkov. Od nášho vstupu na trh v roku 2008 cielene a systematicky vyhľadávame nielen investičné príležitosti, ale aj perspektívnych obchodných partnerov. Okrem samotného finančného sprostredkovania sa tiež špecializujeme na oblasť poskytovania obchodnej či právnej podpory nielen pre jednotlivcov, ale i celé maklérske skupiny a spoločnosti. Avizovanému spojeniu so sieťou Aegon Partner sa veľmi teším. V synergii tohto spojenectva vidím veľký obchodný potenciál,“ uvádza Igor Čečko, generálny riaditeľ a podpredseda predstavenstva spoločnosti Finanzpartner.

V čase svojej expanzie ohlásil Finanzpartner aj exkluzívne partnerstvo so spoločnosťami NN na Slovensku. Práve medzinárodná skupina NN Group ešte v januári tohto roka úspešne ukončila akvizíciu spoločností Aegon Slovensko. NN poskytuje na Slovensku produkty životného poistenia a dôchodkového zabezpečenia v II. a III. pilieri.

Exkluzívna spolupráca spoločností NN a Finanzpartner sa týka predaja životného poistenia i dôchodkových produktov. Začiatkom jesene predstaví NN  spolupracujúcim maklérom nový poistný produkt, ktorý kombinuje najlepšie vlastnosti a výhody z produktového portfólia NN a Aegonu.