Stvrtok 26. apríla. Meniny má Jaroslava

Slovenská sporiteľňa posilňuje marketingový tím

“Posilnenie role značky v období zavádzania nových komunikačných kanálov a služieb je jednou z kľúčových priorít vedenia banky,” uvádza Slovenská sporiteľňa vo vyhlásení.

„Verím, že spojením síl a zorganizovaním sa okolo cesty zákazníka vytvoríme pre banku pridanú hodnotu vo vnímaní modernej a spoločensky zodpovednej značky. V rámci novej organizačnej štruktúry mi dávalo zmysel integrovať marketingovú komunikáciu pre interného a externého klienta, výkonnostný marketing pre všetky predajné kanály, ale aj obsah generovaný značkou v offline a online svete,” hovorí D. Juríková.

“V korporátnej komunikácii chceme posilniť analytický obsah. Som vďačná za možnosť prispieť svojimi profesionálnymi skúsenosťami k strategickému rozvoju najhodnotnejšej značky na Slovensku (2014, PwC). Teším sa na spoločnú prácu, a aj keď štartujeme 1. apríla, myslíme to s rozvojom značky fakt vážne,“ dodala nová riaditeľka.

Dáša Juríková študovala na UK v Bratislave odbor environmentalistika. Od roku 2002 pôsobila v poisťovni Union na pozícii manažérky marketingu, neskôr ako Head of Corporate Communications.

V roku 2007 začala pracovať pre T-Mobile Slovensko v role Senior Brand Manager. Pre značku Telekom následne viedla tri roky marketingovú komunikáciu a ďalšie tri roky zodpovedala za  integrovaný tím marketingovej komunikácie a digitálnych služieb. Kampane, ktoré riadila, získali desiatky ocenení efektivity aj kreativity doma aj v zahraničí.

Od júna  2017 zodpovedala za komunikáciu Poštovej banky.  V marci 2018 nastúpila do Slovenskej sporiteľne, od apríla zodpovedá za  nový odbor Brand Strategy & Development.  Dáša je prezidentkou občianskeho združenia Ľudia z marketingu.

Nový odbor stratégie a rozvoja značky má tri oddelenia:

♠ oddelenie korporátnej komunikácie pod vedením Štefana Frimmera. Marta Cesnaková bude aj naďalej hovorkyňou banky,

♠ oddelenie marketingovej komunikácie pod vedením Petra Holíka,

♠ oddelenie riadenia obsahu značky, pozícia vedúceho oddelenia aktuálne nie je obsadená.

Dasa Jurikova

Drahomíra Juríkova