Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

Slovenská sporiteľňa podporí spolu s EBRD energetické projekty za 15 mil. eur

Banky 29.01.2010 | 14:59 0 Komentárov

Slovenská sporiteľňa podpísala zmluvu s Európskou bankou pre obnovu a rozvoj (EBRD) o realizácii úverového programu na financovanie projektov z oblasti energetickej efektívnosti, obnoviteľných zdrojov energie či energetických úspor.

Naša banka prostredníctvom programu s názvom SLOVSEFF II v najbližších dvoch rokoch prefinancuje projekty v hodnote 15 miliónov eur. Tento program bol po prvýkrát realizovaný v rokoch 2008 – 2009. Slovenská sporiteľňa aj vtedy podporila projekty v  hodnote 15 miliónov eur (takmer 452 mil. korún). „O tieto úvery bol veľký záujem a preto sme radi, že sme sa s Európskou bankou pre obnovu a rozvoj dohodli na pokračovaní spolupráce“, hovorí Andrej Mikloš, vedúci oddelenia firemných úverov.

Úvery sú určené pre podnikateľov a spoločenstvá vlastníkov bytov. Benefitom pre klientov je bezplatný energetický audit, energetický certifikát a tiež možnosť získať nenávratný príspevok až do výšky 15 % z výšky úveru.

Úvery z programu SLOVSEFF sú poskytované klientom prostredníctvom obchodných miest a firemných centier, kde sa záujemcovia dozvedia všetky dôležité informácie.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.