Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

Stavebné sporenie ČSOB s novým pásmovým úročením

Bývanie 07.05.2009 | 10:53 0 Komentárov

Uzatvorením stavebného sporenia od ČSOB Stavebnej sporiteľne môžu klienti získať okrem štátnej prémie a štandardných úrokov až 8 %-ný úrokový bonus. Celkový výnos tak môže dosiahnuť výšku až 22,5%.

Pásmové úročenie predstavuje novinku v stavebnom sporení. Vďaka nemu môže klient získať zaujímavé úročenie v závislosti od výšky mesačných vkladov. Tie sú v stanovených intervaloch úročené rozdielnou úrokovou sadzbou, pričom doba úročenia vkladov úrokovým bonusom je 12 mesiacov od dátumu účinnosti zmluvy o stavebnom sporení. Čím skôr po uzatvorení zmluvy teda klient vloží peniaze na účet stavebného sporenia, tým dlhšie ich bude mať zhodnocované úrokovým bonusom 4 až 8 %. Najvyšší výnos tak dosiahne klient pravidelným mesačným sporením. Pásmové úročenie predstavuje pre klientov jedinečnú možnosť získať nerizikový výnos a po 6-tich rokoch sporenia použiť celú nasporenú sumu vrátane štátnej prémie, úrokov a bonusu na ľubovoľný účel bez dokladovania.

ČSOB Stavebná sporiteľňa ponúka pásmové úročenie stavebného sporenia na nové i následné zmluvy uzatvorené v typoch sporenia PROFIT, PROFIT KĽÚČIK a PROFIT PLUS od 1. mája do 30. septembra 2009. Klienti môžu navyše uzatvoriť stavebné sporenie s najvýhodnejším poplatkom, a to vo výške iba 33,16 € bez ohľadu na výšku cieľovej sumy.