Pondelok 11. decembra. Meniny má Hilda

Tatra banka prináša ďalšiu limitovanú edíciu kreditnej karty. Tentoraz je venovaná poprednému slovenskému jazzmanovi Petrovi Lipovi

Banky 15.06.2009 | 16:14 0 Komentárov

Tatra banka prichádza od 15. júna s ďalšou limitovanou edíciou kreditnej karty VISA štandard. Originálna kreditná karta je tentoraz venovaná poprednému slovenskému jazzmanovi, držiteľovi Ceny Tatra banky za umenie, Petrovi Lipovi.

Nová karta z limitovanej edície kreditných kariet Tatra banky predstavuje uznávaného slovenského jazzmana Petra Lipu, ktorý je zároveň držiteľom Ceny Tatra banky za umenie. Vizuál karty, ktorý vytvorila pre Tatra banku jej reklamná agentúra VACULIK ADVERTISING,  zobrazuje Petra Lipu v polohe, ktorá mu je najbližšia – scatovanie a improvizácia v džezovom speve. Tie sú výtvarne vyjadrené práve použitím nezmyselných slabík, ktoré vytvárajú dynamickú notovú osnovu. Štylizovaná scatová vlna však v sebe skrýva aj niečo viac – osobnosť, ktorá svoj život zasvätila hudbe.

„Tatra banka venuje dizajnu svojich platobných kariet nemalú pozornosť a v kontexte ostatných kartových dizajnov ich považujeme za výnimočné. Aj preto už od roku 2006 rozvíjame koncept vydávania jedinečných limitovaných edícií platobných kariet, na ktorých prezentujeme osobnosti, ktoré dokázali vo svojom odbore niečo výnimočné,“ uviedol hovorca Tatra banky Boris Gandel.

Kreditnú kartu z limitovanej edície získajú klienti, ktorí od 15. júna v Tatra banke požiadajú o vydanie novej alebo náhradnej súkromnej kreditnej karty VISA štandard a tí, ktorí požiadajú banku o vydanie dodatkovej karty. Kreditná karta bude v ponuke len do vyčerpania limitovaného počtu kusov.

Prvú limitovanú edíciu platobnej karty uviedla Tatra banka už v jeseni 2006. Išlo o platobnú kartu VISA Electron, ktorú autorsky vytvoril slovenský tenista Martin Kližan, víťaz juniorských pretekov Roland Garros 2006. V máji 2007 sme priniesli limitovanú edíciu kreditnej karty VISA s fotografiou Vysokých Tatier, ktorej autorom bol Pavol Barabáš, držiteľ Ceny Tatra banky za umenie z roku 2005. Od 1. novembra 2007 sme začali vydávať už tretiu limitovanú edíciu platobných kariet – tentoraz venovanú Júliusovi Satinskému, držiteľovi Ceny Tatra banky za umenie in memoriam. V roku 2008 sme pokračovali v koncepte vydávania limitovanej edície kreditných kariet: v máji 2008 sme predstavili kreditnú kartu venovanú výnimočnému slovenskému umelcovi 20. storočia Albínovi Brunovskému a v novembri 2008 sme priniesli kreditnú kartu s fotografiou popredného slovenského fotografa Karola Kállaya, taktiež držiteľa Ceny Tatra banky za umenie.

Viac informácií o kreditnej karte z limitovanej edície: