Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

Tatra banka získala už po piaty raz ocenenie The Banker – Banka roka na Slovensku

Banky 27.11.2008 | 19:23 0 Komentárov

Prestížny ekonomický magazín The Banker jednotne udelil spoločnostiam Raiffeisen Zentral Bank Österreich AG (RZB) a Raiffeisen International Bank-Holding AG ocenenie „Banka roka“ v strednej a východnej Európe za rok 2008. Regionálne ocenenie Banka roka na Slovensku pri tejto príležitosti získala Tatra banka.

Získanie ocenenie Banka roka magazínu The Banker je pre banku významnou poctou. Udeľuje sa podľa územného pôsobenia, za jednotlivé regióny a rôzne oblasti podnikania. Proces výberu zahŕňa kvalitatívne kritéria ako nárast majetku a ziskovosti a taktiež rozvoj a zavádzanie nových postupov a technológií, či stratégií pre budúci rozvoj.

Regionálne ocenenie The Banker je udeľované za preukázanú výnimočnú kvalitu bankových produktov a služieb regionálnym zastúpeniam bánk. Tatra banka získala ocenenie Banka roka na Slovensku už piaty raz, pričom sa posudzovala výnimočná kvalita bankových produktov a služieb.

Tatra banka je najoceňovanejšou bankou na Slovensku o čom svedčí aj fakt, že za 18 rokov získala viac ako 57 ocenení.

Prehľad ocenení Tatra banky za rok 2008:

– Euromoney – Najlepšia banka na Slovensku (už po 11-krát)

– The Banker – Banka roka na Slovensku (už po 5-krát)

– Global Finance – Najlepšia banka na Slovensku (už po 6-krát)

– Global Finance – Banka s najlepším Internet bankingom na Slovensku (už po 7-krát)

– Global Finance – Najlepšia banka v oblasti obchodovania s devízami na Slovensku (už po 3-krát)

– Trend – Banka roka (už po 8-krát)