Piatok 20. októbra. Meniny má Vendelín

TS: AXA web portál pre likvidáciu poistných udalostí

Poistenie 08.01.2013 | 20:46 0 Komentárov

Poisťovňa AXA v spolupráci s AXA Assistance spustila pre klientov nový web portál určený pre likvidáciu poistných udalostí. Klienti sa do aplikácie môžu prihlásiť pomocou údajov zaslaných v registračnej SMS pre nahlásenie poistnej udalosti. Systém umožňuje sledovať aktuálny stav riešenia problému priamou komunikáciou s likvidátorom. Web portál je určený pre všetkých klientov s neživotným poistením (vozidla či bývania) s dostupnosťou na www.axa.sk (aj v smart phonoch).

AXA spustila nový klientský web portál pre riešenie poistných udalostí. Prístup do systému klient získa po prihlásení do aplikácie na http://www.axa.sk/moja-axa/. Pre bezpečné prihlásenie slúži prihlasovacie meno a heslo, ktoré klient obdrží prostredníctvom SMS po registrácii svojej poistnej udalosti.

„Situácia, v ktorej sa klient ocitne po poistnej udalosti preňho nie je jednoduchá. Chápeme, že potrebuje mať neustály prehľad o tom, ako prebieha jej riešenie a preto sme vytvorili prehľadný web portál. Likvidácia tak bude prebiehať efektívnejšie pre obe strany,“ uviedla Jana Tarčáková Janičová, hovorkyňa finančnej skupiny AXA v SR.

Klienti môžu sledovať nielen stav, v ktorom sa ich poistná udalosť nachádza, ale môžu prostredníctvom neho tiež zasielať doklady nutné pre likvidáciu priamo do spisu poistnej udalosti. Systém klientovi tiež umožňuje priamo komunikovať s likvidátorom a môže kedykoľvek zobraziť všetku korešpondenciu.

Portál je dostupný na web stránke www.axa.sk a možno ho využívať aj v smart phonoch. So všetkými otázkami týkajúcimi sa likvidácie poistnej udalosti a využívaní nového portálu sa klienti môžu obrátiť na AXA linku 02/2929 2929.