Piatok 20. októbra. Meniny má Vendelín

TS: Wüstenrot vás dostane na MS v hokeji

BankyBývanie 25.02.2013 | 21:59 0 Komentárov

-Tlačová správa- Pri príležitosti 20 rokov úspešného pôsobenia na slovenskej finančnej scéne Wüstenrot odmení v máji 20 nových klientov stavebnej sporiteľne a poisťovne zájazdom do hokejovej Škandinávie.

Wüstenrot v tomto roku oslavuje 20-te výročie svojho založenia na Slovensku, hokejovej krajine, a preto 20-tich klientov odmení účasťou na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji 2013 vo Švédsku a Fínsku. Šancu vidieť hokejové zápasy svetovej úrovne naživo majú klienti, ktorí si v období od 14. februára – do 28. apríla 2013 uzatvoria právoplatnú zmluvu vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni alebo Wüstenrot poisťovni.

Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto už dovŕšil 18 rokov a záväzne sa rozhodne pre niektorý sporivý produkt (stavebné sporenie, sporenie pre deti, krátkodobé sporenie na 2, na 3 alebo 4 roky), úverový produkt (medziúver, aj akciový, či stavebný úver) alebo poistný produkt (poistenie nehnuteľnosti, poistenie domácnosti, zodpovednosti za škodu, poistenie motorových vozidiel pre prípad havárie, krádeže a živelnej udalosti, poistenie finančnej straty, poistenie úrazu a zodpovednosti, poistenie zodpovednosti zamestnanca, individuálne zdravotné poistenie, poistenie právnej ochrany) z portfólia slovenského Wüstenrotu.

„Finančná pomoc klientom v rôznych životných etapách a situáciách je našou hlavnou náplňou činnosti a ich spokojnosť primárnym cieľom. Pridanou hodnotou, ktorú klientom ponúkame v tomto jubilejnom roku, je neopakovateľná športová atmosféra a radosť z hokeja, hry, ktorú Slováci prežívajú naplno. Verím, že pri troche šťastia budú môcť výhercovia súťaže fandiť vo finálových dueloch majstrovstiev slovenskému reprezentačnému tímu“ vyjadril sa Ing. Jozef Adamkov k aktuálnej ponuke Wüstenrotu.

Každý klient môže byť, po splnení podmienok súťaže, zaradený až do troch žrebovaní o účasť na MS v ľadovom hokeji, ktoré sa budú konať v máji 2013 v Štokholme a v Helsinkách. Jedna zmluva teda predstavuje až trojnásobnú šancu na výhru. Wüstenrot hradí výhercom dopravu do dejiska majstrovstiev sveta, ubytovanie s polpenziou a vstupenky na hokejový zápas. Bližšie informácie sú dostupné na viac než 70-tich pobočkách Wüstenrotu, ako aj na stránke www.wuestenrot.sk.

„Wüstenrot, renomovaná európska spoločnosť, umožňuje už dve desaťročia obyvateľom Slovenska získať kvalitné bývanie, finančne zabezpečiť a poistiť si hnuteľný i nehnuteľný majetok, ale aj to najcennejšie – život. Dopomáha ľuďom k pocitu istoty a v prípade nešťastných udalostí k návratu do bežnej reality“, povedal Ing. Jozef Adamkov, predseda predstavenstva Wüstenrot stavebnej sporiteľne a Wüstenrot poisťovne.

Pre Wüstenrot je rok 2013 dvadsiatym rokom úspešného pôsobenia na slovenskom finančnom trhu. Za ten čas využilo produkty a služby tejto spoločnosti už 1,5 milióna klientov – sporiteľov, poberateľov úverov či poistencov.