Pondelok 18. decembra. Meniny má Sláva

Účty v Slovenskej sporiteľni úplne po novom – všetky služby za jednu cenu

Banky 16.10.2009 | 12:00 0 Komentárov

Slovenská sporiteľňa odštartovala novú etapu v poskytovaní účtov. Banka vsadila na transparentnosť, jednoduchosť, komplexnosť a zrozumiteľnosť. S novým Osobným účtom klientovi ponúka za jednu cenu všetko, čo potrebuje na riadenie osobných financií a navyše ho odmieňa za platby kartou.

Pri vývoji Osobného účtu vychádzala Slovenská sporiteľňa z vlastného prieskumu, podľa ktorého klienti bánk považujú za najdôležitejšie vlastnosti účtu neobmedzené využívanie platobnej karty, ľubovoľný počet bankových transakcií bez dodatočných poplatkov a spoľahlivý internetbanking. „Nový Osobný účet v plnej miere zohľadnil požiadavky klientov, pre ktorých je dôležité, aby vedeli za aké služby platia. Navyše sme sa snažili niečím ho zatraktívniť. Finančná odmena za platby kartou a neobmedzený počet transakcií, ktoré klient môže urobiť, presvedčia ľudí o výhodnosti nového účtu,“ hovorí Štefan Panenka, vedúci oddelenia depozitných produktov a dodáva: „Platením kartou si klient môže znížiť mesačný poplatok za Osobný účet aj na nulu.“

Tí, ktorí sa rozhodnú pre nový Osobný účet, získajú za jednu cenu tieto bankové služby a transakcie:

• neobmedzený počet trvalých príkazov a inkás v rámci Slovenska (platby za nájom, plyn, elektrinu, telefón, poistky a iné)
  • elektronickú platobnú kartu,
  • neobmedzený počet platieb kartou,
  • možnosť bez poplatku vyberať hotovosť v najširšej sieti 653 bankomatov Slovenskej sporiteľne na Slovensku a v bankomatoch  Erste Group v zahraničí,
  • Internetbanking, Telephonebanking, Mobilbanking,
  • povolené prečerpanie,
  • založenie neobmedzeného množstva trvalých príkazov a súhlasov s inkasom v obchodnom mieste banky aj prostredníctvom Internetbankingu a ich bezplatné využívanie, ich zmenu, príp. zrušenie prostredníctvom Internetbankingu,
  • jednorazové príkazy na úhradu cez elektronické bankovníctvo
  • bezhotovostné  vklady,
  • výpis z účtu poštou, mailom a SMS správu po každom obrate na účte.

Naviac za každý nákup zaplatený kartou pripíše Slovenská sporiteľňa majiteľovi Osobného účtu 0,5 % z ceny nákupu. Napríklad za platby kartou v celkovej sume 200 eur mu banka vráti 1 euro.

Nový Osobný účet, ktorého mesačný poplatok je 4,90 eur, si môžu záujemcovia zriadiť v ktoromkoľvek z 288 obchodných miest Slovenskej sporiteľne. Tí, ktorí už účet v Slovenskej sporiteľni majú, môžu získať Osobný účet aj prostredníctvom elektronického bankovníctva, a to jednoduchou zmenou v nastaveniach vlastností svojho súčasného účtu.

Viac informácií na linke Sporotel (0850 111 888) alebo na www.slsp.sk.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.