Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

UniCredit Group prináša trofej UEFA Champions League do Milána

Banky 17.09.2009 | 20:27 0 Komentárov

16. septembra bolo v Miláne odštartované turné trofeje Ligy majstrov UEFA Champions League Trophy Tour, počas oficiálnej ceremónie, ktorá pripomínala začiatok trojročného sponzorstva Ligy majstrov UEFA skupinou UniCredit Group.

• Trofej bude počas štyroch dní vystavená v Piazza Duomo, umožňujúc tak verejnosti zažiť vzrušenie z atmosféry UEFA Champions League.
  • Po Miláne bude turné UEFA Champions League Trophy Tour, prezentované skupinou UniCredit, pokračovať do ostatných krajín Európy.

Prostredníctvom hosťovania UEFA Champions League Trophy Tour v Miláne, očarujúceho podujatia, ktoré umožňuje futbalovým fanúšikom a verejnosti vidieť originál trofeje a pocítiť vzrušenie z najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže, dnes skupina UniCredit zahájila tretí rok sponzorstva UEFA Champions League.

Od dnes do 20. septembra bude v Piazza Duomo, v historickom srdci mesta, umiestnená dedina trofejového turné. Bude v nej množstvo bezplatných atrakcií, ktoré umožnia preskúmať zmenšený svet UEFA Champions League.

Prechádzajúc “tunelom hráčov” vstúpia návštevníci do stimulujúceho výstavného priestoru, kde uvidia fotografie, videá a multimediálne efekty, ktoré oživujú veľké súťaže, góly a historické chvíle turnaja. “Stena slávy” je venovaná najväčším majstrom Európskeho pohára, aký kedy žili a jeho nasledovníkovi, UEFA Champions League; veľké obrazovky tiež pripomínajú čarovné chvíle prestížnych turnajov.

Dnešnej rannej tlačovej konferencie, ktorá spustila celé podujatie, sa v Piazza Duomo, v mieste, ktoré bude hosťovať UEFA Champions League Trophy Tour, zúčastnili zástupcovia UniCredit Group, UEFA a mesta Miláno ako aj medzinárodné futbalové osobnosti ako Luís Figo a Franco Baresi.

Paolo Fiorentino, zástupca generálneho riaditeľa UniCredit Group, poukázal na to, že "vďaka tomu, že je trofej UniCredit vystavená milánskej verejnosti po prvýkrát od finále v roku 2001, môže byť v blízkosti tejto trofeje každý a každý tak tiež môže zažiť vzrušenie z prvej ruky z tejto fantastickej udalosti, udalosti, ktorá spája nielen futbalových fanúšikov ale tiež športových nadšencov zo všetkých krajín. Sponzorstvo UEFA Champions League,“ ako vysvetlil, “predstavuje veľký krok na ceste rozvoja našej značky v Európe, pretože vďaka jeho globálnemu dopadu získa UniCredit výraznú a dlhodobú viditeľnosť a povedomie o značke.”

Rob Faulkner, riaditeľ komunikácie UEFA dodal: “S pomocou UniCredit a jej silného zastúpenia v Európe, obzvlášť v strednej a východnej Európe, bude UEFA Champions League naďalej pokračovať v rozširovaní svojej značky v tomto regióne a UEFA Trophy Tour je v tomto smere kľúčovou iniciatívou“, pán Faulkner cíti, že toto partnerstvo je vzájomne prospešné, “Sme tiež presvedčení, že UEFA Champions League ako vedúce športové súťažné podujatie, pomôže UniCredit rozvíjať a zlepšovať povedomie o značke a identitu."

Alan Rizzi, člen športovej rady mestskej samosprávy Miláno, poznamenal: “Pre naše mesto je veľkou poctou byť hostiteľom UEFA Champions League Trophy Tour a je nám potešením, že UniCredit a UEFA si vybrali Miláno, ktoré tento rok tiež získalo titul Európske hlavné mesto športu, za miesto štartu tohto podujatia. Naša angažovanosť v oblasti veľkých športových podujatí sa týmto nekončí, keďže dúfame, že budeme v budúcnosti hosťovať finále Champions League na štadióne Meazza.”

Od 25. do 26. septembra zavíta UEFA Champions League Trophy Tour tiež do Záhrebu (Chorvátsko), v Bukurešti (Rumunsko) bude od 3. do 4. októbra, v Budapešti (Maďarsko) od 10. do 11. októbra a na záver bude v Sofii (Bulharsko) od 17. do 18. októbra. Do druhej skupiny krajín zavíta v roku 2010 a do tretej v roku 2011.

Turné predstavuje jednu z hlavných aktivít trojročného sponzorstva UEFA Champions League skupinou UniCredit, strategickú úlohu, ktorá umožní skupine UniCredit zlepšiť svoju viditeľnosť na pozícii európskej bankovej skupiny so silnými a hlbokými koreňmi v 22 krajinách. Prostredníctvom sponzorstva UEFA Champions League bude UniCredit v spolupráci s miestnymi komunitami v krajinách v ktorých má zastúpenie vyvíjať tiež množstvo sociálnych aktivít, ktoré posilnia pocit náležitosti k Skupine všetkých jej zamestnancov.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.