Pondelok 11. decembra. Meniny má Hilda

UniCredit Leasing je jednotkou v Európe

Ostatné správy 07.10.2009 | 10:52 0 Komentárov

Prvenstvo UniCredit Leasing v Európe bolo opätovne potvrdené. Toto uznanie vychádza z oficiálneho renkingu najlepších európskych lízingových spoločností uverejnených asociáciou Leaseurope.

Podľa najnovšieho prieskumu Leaseurope, európskej federácie národných lízingových združení, bolo aj za rok 2008 potvrdené prvenstvo UniCredit Leasing v európskom lízingovom priemysle. Prvé miesto bolo udelené za celkový objem nových obchodov (12,7 miliárd EUR) a celkový objem prenajatých aktív viac ako 38 miliárd EUR.

Leaseurope združuje 47 členských asociácií v 34 krajinách, ktoré spolu predstavujú viac než 2500 lízingových spoločností. Tieto pokrývajú 96% európskeho lízingového trhu.

“Sme veľmi hrdí na výsledky, ktoré sme dosiahli. Znamená to, že UniCredit Leasing pracuje skutočne efektívne“, skonštatoval Massimiliano Moi, CEO UniCredit Leasing. ”Je to tiež najlepší dôkaz toho, že naša stratégia ‘od objemu k hodnote’ funguje správne a že sme pevnou sieťou schopnou podporovať podnikateľské potreby klientov v rámci Európy „.

UniCredit Leasing sa stala skutočne medzinárodnou spoločnosťou so silnými lokálnymi koreňmi. Tvorba účinnej siete lízingu je zaručená zakladaním lokálnych operatívnych spoločností v 17 krajinách Európy,ako aj úzkou spoluprácou s lokálnymi bankami skupiny UniCredit Group.

Stratégia UniCredit Leasing je teraz zameraná ešte viac na potreby klientov a manažment je významne zapojený do vytvárania nových úrovní služieb na európskom lízingovom trhu. “Sme pevne presvedčení, že naša spoločnosť musí uplatňovať jeden veľmi jednoduchý prístup – byť jedným tímom pre našich klientov po celej Európe”, poznamenal pán Moi.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.