Streda 18. októbra. Meniny má Lukáš

TS: UniCredit počas Hodiny Zeme zhasne svetlá

Banky 30.03.2012 | 17:19 0 Komentárov

-Tlačová správa- Aj tento rok sa UniCredit zapojí do iniciatívy organizácie WWF a na 60 minút ponorí do tmy najreprezentatívnejšie budovy skupiny, čím vyšle jasný signál v boji proti klimatickým zmenám.

31. marca 2012 sa UniCredit pripojí k Hodine Zeme, celosvetovej 60-minútovej akcii organizácie WWF so začiatkom o 20.30, počas ktorej zhasne takmer 70 najreprezentatívnejších budov skupiny vrátane UniCredit Bank na Slovensku*, a vyšle tak jasný signál svetovým mocnostiam, aby podnikli potrebné kroky v boji proti globálnym klimatickým zmenám.

UniCredit sa tejto iniciatívy zúčastňuje po štvrtýkrát a tento rok sa záväzok skupiny neobmedzí len na týchto 60 minút. Všetkým zamestnancom, ktorí o to požiadajú, UniCredit zdarma poskytne kreditnú kartu UniCredit WWF. Pri používaní karty budú 3 promile zaplatenej sumy venované na projekt Oasi WWF. UniCredit bude tiež prvou spoločnosťou, ktorá sa so svojimi zamestnancami pridá ku kampani „bezpapierového” členstva vo WWF (prvý rok bude bezplatné).

V súlade s naším postojom k udržateľnosti životného prostredia sa skupina zapojí do tejto akcie v globálnom meradle, aby zviditeľnila svoj záväzok v oblasti klimatických zmien.

Účasť na Hodine Zeme symbolizuje naše skupinové povedomie o zodpovednosti, ktorú nesieme v oblasti kľúčových environmentálnych otázok a udržateľného rozvoja. Veríme, že každý jeden z nás môže a chce svojím každodenným správaním pomôcť zachovať naše nesmierne prírodné bohatstvo a bezpečne ho odovzdať budúcim generáciám.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah. Zverejnením tlačovej správy Investujeme.sk nepotvrdzuje pravdivosť obsahu.