Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

Union poisťovňa získala ocenenie Objav roka a striebornú priečku v kategórii Cestovné poistenie v súťaži Zlatá minca

Poistenie 26.11.2009 | 11:37 0 Komentárov

Union poisťovňa, a. s., člen poisťovacej skupiny Eureko B. V., v súťaži Zlatá minca po druhýkrát získala ocenenie Objav roka za Celoročné cestovné poistenie on-line a druhé miesto v kategórii Cestovné poistenie, za produkt On-line cestovné poistenie.

Union poisťovňa, a. s., tak nadviazala na úspech z roku 2006, keď v kategórii Objav roka získala ocenenie za produkt Prvé cestovné a horské poistenie cez SMS. Union poisťovňa  je prvou poisťovňou na Slovensku, ktorá prišla na trh s predajom poistenia on-line. Hlavnou výhodou online cestovného poistenia je, že  ho klient môže uzavrieť rýchlo, pohodlne a kedykoľvek. Pri celoročnom cestovnom poistení on-line môže klient získať zľavu za uzatvorenie prostredníctvom internetu. Pri obyčajnom jednorazovom on-line poistení, v prípade, že je poistencom sesterskej Union zdravotnej poisťovne, a. s. má možnosť uplatniť si zľavu 50%. Pri oboch druhoch poistenia, poistenie platí od momentu uhradenia poistného prostredníctvom internet bankingu.

Zlatá minca je súťaž produktov bánk, poisťovní a iných finančných subjektov, rozdelených do 35 kategórií, ktorá zorientuje verejnosť v ponuke finančných produktov na Slovensku. O   poradí v kategóriách rozhoduje odborná porota, ktorú tvoria ekonomickí novinári, zástupcovia vysokých škôl, spravodajských agentúr, ekonomických serverov, maklérskych a   audítorských spoločnosti, spoločnosti realizujúce prieskum trhu, šéfredaktori regionálnych novín a tento rok mala 58 členov.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zverejňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.