Piatok 23. február. Meniny má Matej

VÚB banka predstavila nový internet banking

BankyInovácie 05.02.2018 | 11:34 0 Komentárov

Zmeny v novom internet bankingu sa dotkli najmä dizajnu a majú priniesť sprehľadnenie, urýchlenie a zjednodušenie práce s elektronickým bankovníctvom.

Vzhľad nového internet bankingu nadväzuje na mobilnú aplikáciu VÚB Mobil Banking. Na prvý pohľad najväčšími zmenami prešla prihlasovacia obrazovka, spôsob potvrdzovania operácií a navigácia. Klienti určite ocenia tzv. responzívny dizajn – teda rovnaké zobrazovanie internetového bankovníctva bez ohľadu na to, či sa prihlásia cez mobilný telefón, tablet alebo stolový počítač.

Nový Internet banking prináša okrem iného aj úplnú podporu smernice PSD2. Aktuálna verzia nie je konečná a klienti sa dočkajú postupne ďalších vylepšení.

Okrem Internet bankingu rozsiahlou zmenou dizajnu prešla aj služba ePlatby VÚB.

Pre všetkých klientov budú dočasne dostupné obidve verzie Internet bankingu a môžu si vybrať, ktorú chcú používať. Zmeny vykonané v novej verzii sa automaticky premietnu aj do pôvodnej vezie a naopak. Nový Internet banking je pre klientov dostupný na webovej adrese: https://nib.vub.sk, kým pôvodný Internet banking je stále dostupný na adrese: https://ib.vub.sk.

„Keďže manažment financií sa čoraz viac presúva do online prostredia, je v našom záujme prichádzať s modernými riešeniami. Minulý rok sme úspešne predstavili novú verziu aplikácie Mobil banking, teraz sme vylepšili Internet banking. Oba kanály elektronického bankovníctva majú zjednotený dizajn a výrazne zjednodušujú prácu s financiami. V blízkej dobe sa klienti môžu tešiť na veľké množstvo zaujímavých noviniek,“ uviedla Eva Fedorová z oddelenia E-biznisu.