Sobota 20. októbra. Meniny má Vendelín

VÚB banka predstavila nový internet banking

BankyInovácie 05.02.2018 | 11:34 2 komentáre

Zmeny v novom internet bankingu sa dotkli najmä dizajnu a majú priniesť sprehľadnenie, urýchlenie a zjednodušenie práce s elektronickým bankovníctvom.

Vzhľad nového internet bankingu nadväzuje na mobilnú aplikáciu VÚB Mobil Banking. Na prvý pohľad najväčšími zmenami prešla prihlasovacia obrazovka, spôsob potvrdzovania operácií a navigácia. Klienti určite ocenia tzv. responzívny dizajn – teda rovnaké zobrazovanie internetového bankovníctva bez ohľadu na to, či sa prihlásia cez mobilný telefón, tablet alebo stolový počítač.

Nový Internet banking prináša okrem iného aj úplnú podporu smernice PSD2. Aktuálna verzia nie je konečná a klienti sa dočkajú postupne ďalších vylepšení.

Okrem Internet bankingu rozsiahlou zmenou dizajnu prešla aj služba ePlatby VÚB.

Pre všetkých klientov budú dočasne dostupné obidve verzie Internet bankingu a môžu si vybrať, ktorú chcú používať. Zmeny vykonané v novej verzii sa automaticky premietnu aj do pôvodnej vezie a naopak. Nový Internet banking je pre klientov dostupný na webovej adrese: https://nib.vub.sk, kým pôvodný Internet banking je stále dostupný na adrese: https://ib.vub.sk.

„Keďže manažment financií sa čoraz viac presúva do online prostredia, je v našom záujme prichádzať s modernými riešeniami. Minulý rok sme úspešne predstavili novú verziu aplikácie Mobil banking, teraz sme vylepšili Internet banking. Oba kanály elektronického bankovníctva majú zjednotený dizajn a výrazne zjednodušujú prácu s financiami. V blízkej dobe sa klienti môžu tešiť na veľké množstvo zaujímavých noviniek,“ uviedla Eva Fedorová z oddelenia E-biznisu.

2 odpovede na “VÚB banka predstavila nový internet banking”

1. jan píše:

Tak to Vám, veľmi pekne ďakujem. Okrem toho ,že človek musí hľadať položky, ktoré mu po istom čase boli zrozumiteľné, má opäť nielen chaos ale aj stres. To je podľa Vás vylepšenie? Je to slabý odvar pôvodnej verzie, za ktorý určite musíme prispieť a to nemalou čiastkou aj my všetci…

2. Miki píše:

Otrasné , môžete sa hanbiť ako ste to cele pokašľali, veď ste to dobre čo bolo ešte viac zneprehladnili a pokazili to čo bolo celkom ok, Fuj hnus, ta jednoduchá ,neprehladná, monotonna grafika , musím všetko dlhšie hľadať. Viete čo, nechajte si to , ja odchádzam po 28 rokoch aj z troma účtami od Vás do FIO banky ,kde mám všetko zadarmo aj podnikateľské účty. Rozhodol som sa koli tomu internet bankingu.