Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

Wilfried Kempchen novým predsedom predstavenstva OVB Holding AG

S účinnosťou od 13. októbra 2009 bol pán Wilfried Kempchen vymenovaný za predsedu predstavenstva OVB Holding AG. Už v júli dozorná rada spoločnosti uvedenej v indexe SDAX preniesla zodpovednosť za rezort zahraničia na pána Kempchena.

Pri voľbe predsedu predstavenstva stavila dozorná rada na skúsenosť a kontinuitu.

Vymenovaním Wilfrieda Kempchena za predsedu predstavenstva OVB Holding AG dala dozorná rada jasne najavo, že bude naďalej smerovať ku kontinuite a stabilite. "Vo Wilfriedovi Kempchenovi sme do vedenia OVB získali úspešného podnikateľa a skúseného manažéra. Sme presvedčení, že pomôže urýchliť internacionalizáciu podnikania a posilní pozíciu OVB ako európskeho poskytovateľa finančných služieb," vyjadril sa Wolfgang Fauter, predseda dozornej rady. "Wilfried Kempchen má excelentné znalosti o firme a o zahraničných trhoch, na ktorých je OVB už roky veľmi úspešná," povedal Fauter. Pred jeho menovaním za člena predstavenstva pracoval Kempchen 38 rokov ako spolupracovník OVB. Naposledy bol na pozícii senior krajského riaditeľa zodpovedný za 37 krajských riaditeľstiev v Európe.

Popri Wilfriedovi Kempchenovi je vo vedení spoločnosti Oskar Heitz, ktorý v OVB pracuje už 19 rokov a je zodpovedný za oblasť financií.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.