Sobota 16. decembra. Meniny má Albína

Wüstenrot prichádza s novým povinným zmluvným poistením

Poistenie 28.10.2009 | 09:25 0 Komentárov

Wüstenrot poisťovňa, a.s. predstavila klientom nový produkt povinného zmluvného poistenia. Lákadlami sú atraktívne ceny, transparentný sadzobník či poistenie prívesu už za 1 euro.

Wüstenrot poisťovňa, a.s. predstavuje svojim klientom nový produkt povinného zmluvného poistenia. Na výpočet poistného slúžia dve overené kritériá – výkon motora a vek držiteľa motorového vozidla. Vďaka jednoduchému a prehľadnému sadzobníku klienti už na prvý pohľad zistia, do ktorej kategórie ich vozidlo spadá.

Unikátnou novinkou je poistenie prívesu za 1 euro. Stačí, ak má držiteľ prívesu vo Wüstenrot poisťovni poistené motorové vozidlo, ktorého je držiteľom, alebo si svoje motorové vozidlo práve poisťuje. Poisťovňa pritom dokáže vyhovieť aj požiadavkám tých klientov, ktorí potrebujú poistiť prívesné vozíky väčších rozmerov, a to až do hmotnosti 3 500 kg.

Vysoké ostávajú  aj limity poistného krytia. Hranica za škodu na zdraví je na úrovni 2 500 000 € (75 315 000 Sk), limit poistného krytia škody na majetku je 700 000 € (21 088 200 Sk), teda o 40% viac ako predpisuje zákon. Každý nový klient taktiež zadarmo získava atraktívny balík asistenčných služieb pre prípad dopravnej nehody, poruchy alebo krádeže na území SR i v zahraničí.

Vďaka úzkej spolupráci medzi Wüstenrot poisťovňou a sesterskou Wüstenrot stavebnou sporiteľňou si klienti môžu uzavrieť poistku vo vyše 70 pobočkách na celom území Slovenska, alebo u svojho finančného poradcu.

PZP Stiahnite si sadzobník

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.