Nedeľa 19. mája. Meniny má Gertrúda

Zisk AXA v ČR a SR dosiahol 28,3 mil. eur

Poistenie 29.04.2019 | 13:47 0 Komentárov

Skupina AXA Česká republika a Slovensko dosiahla v roku 2018 zisk 28,3 milióna eur. Oproti predchádzajúcemu roku ide takmer o tretinový rast.

,,Našim poslaním je pomáhať ľuďom žiť lepší život a byť lídrom vo vybraných segmentoch ponúkajúcim ľahko dostupné riešenia, kedykoľvek a kdekoľvek ich naši zákazníci potrebujú.

„Klient je pre nás na prvom mieste. Priebežne preto posilňujeme náš distribučný model a jeho kvalitu. Kladieme dôraz na ďalší rozvoj našej vlastnej distribučnej siete, spoluprácu s externými partnermi a priamy prístup k našim klientom,“ komentuje Peter Socha, zástupca generálneho riaditeľa a riaditeľ distribúcie a správy aktív skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

Na základe digitalizácie procesov v minulosti AXA vlani takmer 90 percne všetkých nových zmlúv uzatvára a spracováva elektronicky. „Zákazníci od nás očakávajú takmer okamžitú reakciu, ale aj určitú blízkosť a riešenie prispôsobené osobným potrebám. Bez ohľadu na to, aký spôsob kontaktu si s nami zvolia, musí byť pre nich príjemný, bezproblémový a vysoko kvalitný. Preto distribučné siete adaptujeme týmto potrebám a poskytujeme im vysoko výkonné digitálne nástroje k prehlbovaniu vzťahov s našimi klientmi,“ dopĺňa Peter Socha.

AXA je okrem toho prvou finančnou inštitúciou v SR a ČR, ktorá publikuje v plnom znení a bez cenzúry klientske hodnotenie svojich produktov a služieb. „Konkrétna a vecná spätná väzba klientov je pre nás dôležitá. Podnety klientov sú pre nás signálom pre ďalšiu úpravu procesov, produktov a služieb tak, aby naša ponuka zodpovedala meniacim sa potrebám našich klientov,“ hovorí Frederic Boulanger, riaditeľ marketingu a digitalizácie skupiny AXA Česká republika a Slovensko. AXA tak od roku 2017 nazbierala viac než 7 500 hodnotení od svojich klientov. Priemerné hodnotenie sa aktuálne pohybuje medzi 4,3 až 4,4 hviezdičkami z piatich možných.

Tagy AXA poistenie

seventeen + 6 =