Nedeľa 17. decembra. Meniny má Kornélia

Zoberte si úver rýchlo a pohodlne. Z domu cez Internetbanking

Banky 29.10.2009 | 15:21 0 Komentárov

Klienti Slovenskej sporiteľne môžu čerpať spotrebný úver bez toho, aby museli ísť do banky. Stačí, ak oň požiadajú prostredníctvom Internetbankingu a peniaze môžu mať do dvoch hodín na svojom účte.

„Chceme osloviť klientov, ktorí preferujú jednoduchú, rýchlu a pohodlnú komunikáciu s bankou cez internet. Zjednodušíme im tak prístup k našim produktom a službám, pretože sa vyhnú „papierovaniu“ a návšteve obchodného miesta“, vysvetľuje Michaela Trojčáková, vedúca oddelenia retailových úverov Slovenskej sporiteľne. Služba bude v najbližšom období prístupná pre približne 60 tis. klientov Slovenskej sporiteľne. Banka bude postupne rozširovať skupinu klientov, ktorí budú môcť túto službu využiť.

Ako to funguje:

Po prihlásení  sa do Internetbankingu sa na pravej strane objaví ponuka Spotrebných úverov na Čokoľvek. Klient si môže vybrať z niekoľkých predvolených možností. Následne sa mu zobrazí žiadosť o úver, ktorá automaticky obsahuje všetky potrebné údaje (meno, adresa, číslo účtu a pod.). Po potvrdení správnosti údajov si klient môže preštudovať návrh zmluvy a obchodné podmienky. Zmluvu podpíše ľubovoľným bezpečnostným predmetom, ktorým podpisuje aj iné transakcie v Internetbankingu (GRID karta, SMS kľúč, Elektronický osobný kľúč). Podpísaním zmluvy klient definitívne požiada o úver, ktorý vzápätí banka spracuje a prostriedky môže mať na účte o niekoľko hodín, najneskôr ďalší pracovný deň.  „Našou ambíciou je postupne rozširovať ponuku produktov poskytovaných cez Internetbanking. V ďalšom kroku to budú kreditné karty. Široká ponuka produktov a služieb vytvorí z nášho Internetbankingu silné predajné miesto, ktoré vyhovie klientom preferujúcim internet pred návštevou banky“, dopĺňa Michal Grajcar, vedúci oddelenia platieb a elektronického bankovníctva.

Klienti získajú úver:

• komfortne – z pohodlia domova,
  • rýchlo – klient môže mať peniaze do dvoch hodín na svojom účte,
  • bez návštevy obchodného miesta,
  • bez spracovateľského poplatku,
  • s jednotnou úrokovou sadzbou,
  • s rozšíreným súborom poistenia.

Tento text je tlačová správa. Investujeme.sk zvereňuje komerčné oznamy a tlačové vyhlásenia v dodanom znení a nezodpovedá za ich obsah.